- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
UC 4-et befejeztem tegnap. Hát ez egyszerűen eszméletlen volt, egy élmény esküszöm! Sajnáltam, amikor vége lett, játszottam volna még. Pláne annak tudatában, hogy elméletileg Drake-el nem fogunk már kalandozni. Bár nekem lesz egy sanda gyanúm, hogy fogunk vele még találkozni valamilyen formában. El fogom kezdeni az első hármat is végigjátszani, mert nagyon kíváncsi vagyok. Isten igazából az lett volna az eredeti terv, csak miután a Resident Evil 7-re azt mondtam hogy szép, akkor bátyám azt mondta hogy akkor kukkantsak bele az UC 4-be. Hát a belekukkantásból végigjátszás lett, először a grafika, utána a story fogott meg. De ez a játék önmagában is egy olyan élmény volt, ami miatt már most azt mondom, hogy megérte megvenni a PS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Ukrajnai háború
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest