Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggurga
csendes tag
Tegnap este számítógépről be akartam jelentkezni a store-ba, hogy vegyek egy játékot. Többszöri próbálkozásra mindig az alábbi üzenetet írta ki, és nem engedett be:
"To sign in, an update of your account information is required. An e-mail message with instructions has been sent to xxxxxx@xxxxxx.com. It may take up to 24 hours to receive this message."Nem jött email, ezért előbb megnéztem a spamek közt is. Este kaptam 3 levelet, benne egy linkkel a jelszóváltáshoz:
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/security/validate-password-reset-token!input.action?token=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxValaki jelszó módosítást kért helyettem, vagy ilyet magától is csinál a rendszer időnként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest