Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
válasz Csokishurka #993 üzenetére
Nem akarok veled találkozni.
-
-NoVa-
addikt
válasz Csokishurka #996 üzenetére
Már azzal, hogy fogást kell váltanod, romlik a teljesítményed. Később meg ha megszokod azt, anélkül leszel béna. Egyszerűen bele kell tenni az időt a gyakorlásba simán érintőképernyőn, és kész. Nem 2 hét, de addig is fejlődsz napról napra.
-
-NoVa-
addikt
"de azért mert bénáztam a kar98+8 scoppal amit szerintem többet nem fogok használni"
Anno én is így gondoltam. Aztán jött egy szint, amikor újra előkerült, és fontos eszközzé vált. Amikor 1-1 pillanatra kinézve 1-1 pillanatra felbukkanó távoli fejekre kell célozni, akik hasonlóképp próbálnak visszalőni, újra nagyon hasznos lesz. Ugyanez az M24/AWM, jól tudnak jönni.
Kevésbé kiélezett helyzetben persze valami gyorsabb céleszköz a nyerő, MK14, SLR, SKS, Mini14.Kivéve, ha találsz P18C-t. Akkor bizony ki kell élvezni azt a ritka alkalmat, és szaladgálva John Wicket játszani full Auto módban extended tárral és hangtompítóval.
-
T. I.
senior tag
válasz Csokishurka #996 üzenetére
650Ft-ot megérhet, kipróbálni. Egyébként nekem nincs, mert egyrészt az ismerős, akinek van, nem mondott jókat róla (kényelmetlen, nehéz kezelni), másrészt etikátlannak és egyenlőtlennek tartom, ha valaki ezzel a módszerrel válik "profivá".
Amúgy arra kíváncsi lennék, ha valakinek van Asus ROG phone-ja vagy más floating button-os gamer telója, neki mennyivel könnyebb a játék, mit tapasztal. -
Csokishurka
őstag
Másik kérdés, tapasztalatok ilyenekkel kapcsolatban?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
T. I.
senior tag
Az alacsonyabb ligákban sok a bot, de egyre kevesebb lesz, ahogy fejlődsz. Szépen emelkedve keveri neked a game az arányt a valódi játékosok és a botok között. Persze botok mindig lesznek a 99másik játékos között, de azok is egyre profibban játszanak (jobb képességekkel vannak kalibrálva).
Ahogy észrevettem, az a botok ismérve, hogy a semmiből vagy lehetetlen irányból bukkannak fel, és gyengébb szinten a mozgásuk csekély, csak lecövekelnek egy fedezék nélküli helyen és single shot-okat lőnek(AR-rel is).
Ezek közül a 10 fölötti kill bronz-silver ligában természetes, főleg, ha solo-ban nyomod. -
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Egy kérdés: Tegnap kezdtem el a játékot, az elején botok ellen játszok?
Első meccs squadok ellen 15 kill és csirke
Második solo 12 kill csirke
Harmadik 5 helyezett de azért mert bénáztam a kar98+8 scoppal amit szerintem többet nem fogok használni
Ennyire láma mindenki? Mert nem vagyok túl gyakorlott telós fps játékokban,Köszi!
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
goldenfish7
tag
Szvsz, ha nincs kellő mennyiségű FPS (min.30-40), bárhogy nyomkodhatunk, a nagyobb FPS-el rendelkező enemy lefölöz.
-
-NoVa-
addikt
A 2. éjjel csak annyival más az elsőtől, hogy hátrafelé körözve futás közben sűrűn forgásirányt kell váltani, mert a sárga szeműek gyorsabbak, de támadásnál nem változtatnak irányt . Legjobban az AKM vált be itt csípőből tüzelve, a riot shieldes nagyzombihoz sem kell egy tár fejre.
-
Gebriel
veterán
Zombi mód nekem az elején nagyon jónak tűnt, újdonság stb, de elég hamar sikerült kiismerni és kikerülni a horda által adta nehézséget.
Egyedül az első hullám nem nagy kihívás ha leáll az ember lövöldözni a zombikat.
A másodikhoz azért némi ügyesség kell, ha szintén a harcot válassza az ember és egyedül van.
Azért ott kell szaladni és ügyeskedni az életerővel. Vagy csak be campelni egy lépcső fordulóba.Én pl a Mansion-ra szoktam ugrani, ez a terület 99%-ban még benne marad az első terület szűkítésben.
Itt a kerítésen kívüli részen két épület van ez egyik teraszos a másik egy kis szintes kocka ház. Aminek a bejárata felett van egy kis párkány. Erre kiugorva az első hullámot, életerő csökkenése nélkül túl lehet élni.Innen a DNY felől van egy hangár kb 500-550m-re.
A hangárban több konténer is van amire a zombik nem tudnak ugye felmászni a másikod zombi hullámot itt szintén túl lehet élni. Szinte esélytelen hogy itt meghaljon az ember.A két hullám között lehet az ellenséget irtani.
Illetve a második hullám végére általában lefogy a játékos szám 10-11 főre.
A hangár majd a pálya közepén van gyorsan oda lehet érni bármelyik más területre és ekkor már ugye nincs több zombi hullám. Kb 8-10 perc múlva jönne a következő, de addigra vége a játéknak.Ha már 2-3 maradtunk a végén, és jön a "snake" taktika akkor ezt is nagyon megkönnyíti a zombi mód.
Van az eldobható cucc, (sajna mos nem jut eszembe a nevem valami " Zomi xy" egy taposó aknára hasonlít)
Ezt eldobva egy dagi zombi jön elő. Ezt bevágom a végén a szűk kör közepére és az pedig elindul a legközelebbi játékos felé.
Így a helyét is fel fedi, meg el is kezd lőni, onnan könnyű célpont már és gyerekjáték leszedni a maradék játékost.Összességébe jó kis móka de elég easy szint.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
2 meccsen észrevettem valamit.
Kézigránátot dobnak rám, szinte nem is sebződöm (láttam hova repül, elkerültem), lőném az ellent az M16A4-el, erre mi történik?
SEMMI. A "kedves" M16A4 cseszik lőni... pedig mindkét esetben nagy eséllyel elkaptam volna a támadókat.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-NoVa-
addikt
Azért hasznos, kis sunnyogó sherpák összehordanak lőszert meg kiegészítőt.
Mostanában kb csak az első 1-2 épületbe megyek be, aztán szabadtéri vadászat. Ha már egy UMP vagy Vector a kezembe került, csak estig kell várni, és lesz SLR vagy Kar98 meg AKM. Onnantól sima ügy.
-
T. I.
senior tag
A zombizé megnyeréséhez ajánlom a következőket:
Landolj a sulitól délnyugatra fekvő kis faluba, ott nyugodtan fel tudsz tápolni nappal (a hangárban van 1 dagi zombi), és a falu közelében mindig van egy dzsipp;
a túléléshez kell 1db shotgun és egy 1db valamilyen AR;
táp után be a dzsippbe, és üzemanyagot kímélve éjjel szépen fel kell kutatni a többi squadot, akik épp zombikra lövöldöznek. Te csak keresed a torkolattüzet, és pakk, KO+kill a zombeszekkel nem kell foglalkozni. 1-2 shotilövés, és meghasalnak, ha közelebb jönnének, de inkább a futást ajánlom. Ha kocsiban ülsz, akkor meg nem is okoznak sérülést.
A 2.éjszakára célszerű új, telitankos dzsippet szerválni.
3.nap, a játék végén pedig a szokásos snake taktika segít...addigra scope,suppressor is biztos lesz nálad. ;-) -
dionaea
őstag
szerencsére ritka én élvezem bar ezt a zombiét ma abba hagytam maradok a normál játéknál
-
konci79
őstag
válasz goldenfish7 #981 üzenetére
Vagy mikor te full páncélban egy sorozattól meghalsz( vagy 1 lövéstől), de a te sorozatod,vagy fejlövésed simán túléli és leszed...
-
goldenfish7
tag
Amikor először futtattam a játékot, szabályosan meglepődtem, hogy talán nálam lehet akhilleusz kardja, annyira sebezhetetlennek tűntem (a csupasz bőröm felért egy ólommellénnyel). Ezt a rövid ideig tartó képességem még nem tudván lapultam a fűben, mint egy nyúl és egyszer csak odajött hozzám (mint kiderült valszeg egy bot) és elkezdett lőni kb. 3-4 m-ről (persze őt csak a lövés pillanatában vettem észre). Egy szem egérrel kellett akkor futnom, lőnöm, healelnem, valamint lootolnom..elég volt így likvidálni bárkit is. Csodálkoztam, hogy még ekkor is sikerült elérnem a #2 helyet. Na ez mára megfordult.
Többször is van az úgy, hogy egy magaslatról lemeszelnek... -
dionaea
őstag
hiába na lassan én már annak is örülnék ha látnám ki lő.
-
goldenfish7
tag
válasz Blackmirror #978 üzenetére
Értem. Egyébként, ha beleolvasunk még egy-egy cikkbe az irányítással kapcsolatban, a progi gyártója alapból engedi, hogy ha pl.: a telóra rákötünk egy mezei bill.-t, akkor a "WASD" alatt működő DPAD alapból működik. Ezt csak android boxon próbáltam ki és működött. Ez is érdekes lehet valahol...
Szvsz lesz még valami a korábbihoz hasonló tiltás, megkötés illetve szelektálás a jövőben az irányítást illetően.
-
Blackmirror
őstag
válasz goldenfish7 #974 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad ezt az ötletet, megértem a segítő szándékodat.
Remélem te is megérted, hogy mi mobilos játékosok ezért nem tudunk vállon veregetni hogy hú de jó vagy
Gondold el mekkora előny már csak az, hogy tv-n vagy monitoron látod azt amit mi az egérmozinkon.És akkor a keyboardról ne is beszéljünk.
Valószínüleg nem csak te jöttél erre rá, szóval sejtettük hogy vannak ilyen ellenfeleink.
Sajnos. De ettől még vidáman eljátszogatok...viszont ha sok ilyen lesz...már nem biztos.Jobb lenne ha ti is egymás ellenfelei lennétek, v berakna az emusok közé, osztakkor korrekt, és mindenki jól jártiPhone X@R, iPad Pro
-
ben11
őstag
válasz goldenfish7 #974 üzenetére
Ha gyorsan akarsz fejlődni én a quick match-et ajánlom.
Sokkar pörgősebb, sokkan gyorsabban kell lereagálni a helyzeteket. -
jokerone
tag
Leginkább az utolsó frissítés óta találkozom azzal, hogy a legtöbb meccsem úgy ér véget, mintha leszórna a szerverről. Meg sem kapok semmit a meccsekért, csak ha újraindítom a játékot.
Abban még nem vagyok biztos, hogy minden map-nél ezt csinálja-e, de lehet csak Vikendi a ludas.Más is találkozott ezzel?
Üdv:
Laci -
goldenfish7
tag
Szia!
Köszi, csak azért mondtam el a fenti sztorit, hogy akinek pl. melegszik a telója a játéktól és mondjuk inkább boxon játszik, annak ez egy alternatíva lehet. Ezzel nem csak én vagyok így, tele van már ezzel a videós portálok nagy része is, csak sokan nem tudják életre kelteni a tincore-t.
Hidd el, gyakran az az érzésem, hogy nem csak én játszom így, még most is sokan leszednek, pedig már 22-es szinten vagyok, #1 még nem is voltam ezen irányítással sem.Azért játszom így, mert:
1. az asztali PC zúgása (tescent emulátorral) este már nem menő és a fogyasztása is több, mint a box-é
2. a box hangtalan, csendes, kis fogyasztású (5 Watt), nem melegszik úgy, mint a telefonom
3. monitoron élvezetesebb a játék
4. örültem, hogy sikerült beállítanom az irányítást, elment vele jó pár napom (azt gondoltam, hogy a vállalkozó szelleműeknek segíthettem ezzel)
A játék az elején olyan mintha full botokkal küzdene az ember, aztán a 10. meccs környékén már jönnek a komolyabb ellenfelek és már szinte lehetetlen a győzelem...Elnézést kérek, ha valakiket megsértettem.
Üdv!
-
-NoVa-
addikt
-
Giovan!
addikt
válasz goldenfish7 #969 üzenetére
Remélem sok sikerélményed lesz az touchscreenes ellenfelek ellen. Végre egy játék, ahol te lehetsz a jani, grat
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
T. I.
senior tag
válasz goldenfish7 #969 üzenetére
Én azt ajánlom, inkább játsz mobilon, hüvelykujjakkal, mint a tisztességes emberek.
-
goldenfish7
tag
Sziasztok!
Nekem egy Beelink GT1 Ultimate (android tv box) van + keyboard + mouse. Erre telepítettem a PUBG Mobile-t. Egy ideig csak egérrel irányítottam, aztán láttam leírást, hogy a "WASD" műkszik a billentyükön. Ekkor már azért könnyebbé vált az irányítás.
Eszembe jutott, hogy régebben használtam a tinkore keymapper nevű progit, amivel touch screen imitációt lehet kelteni az android boxokon, amihez ugye nincs alapból érintős kijelző.
Nem tudom hogyan, de a "tk" legújabb verziójával nem érzékelte a beállított gombokat, mint touch-ot. Persze a root jog megvolt már ekkor is. Majd egy korábbi verzióval működött minden, mint a régi szép időkben (Android 4.4 verzión). Nincs szükségem az acessories beállításnál sem on-ra tenni a tinkore-t és nem kell semmiféle "selinux change mode" telepítés.
A lényeg, most egy android boxon megy a PUBG Mobile bill. + egér kombóval és nincs bannolás sem.
A baj csak annyi, hogy jobb lenne egy Nvidia Shield-en jobb GPU-val, de így alapszinten sem olyan rossz.Üdv!
-
-NoVa-
addikt
Csak csapatban megy a zombis, csak általában kihalnak hamar.
Ma mentem egy jót. A csapattagok az iskola melletti lakótelepen éjszakáztak, én előtte a nyílt területen, a következő este hasonlóképp bementek valahová, de túlélték ők is. Egy csapattagot a zónahatár nyírt ki a vége felé, a többiekkel chicken dinnerig vittük. Reggelente meglepődtek, hogy élek, én meg rajtuk :)
-
-NoVa-
addikt
Zombi mód kinek hogy megy? A csapattal csak akkor megyek, ha hajlandóak nyílt terepen éjszakázni, és nem egymás nyakán tűzvonalba ugrálva, ritka. Egyedül pont jó, keresek egy nyílt rétet, akármilyen szar fegyverrel ér az első este, reggelre úgyis SLR lesz nálam rengeteg lőszerrel. A 2. éjjel rohangálósabb, aztán már csak nyerni kell
-
_CICAFIU_
aktív tag
Ez a holdfényes vikendi nagyon hangulatos lett!
Huawei P30
-
dionaea
őstag
jó lenne egy, ilyen -klan tényleg picit halott a fórum de én mindig olvasom. és csatlakozom a klánhoz látatlanba ha nincsenek nagyon kemény követelmények:)
-
_CICAFIU_
aktív tag
Ph klán nincs még véletlenül? Jó lenne bár elég kihalt ez az oldal.
Huawei P30
-
lkristóf
senior tag
Még nem vagyok nagy profi, de szerintem most találtam egy cheatert, rányomtam a reportot. videó
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok, esetleg van itt kozetetk aki tudna abban segiteni, hogy PUBG Mobile-ban Tencent emulatorral, hogyan lehetne a reverse mouse-t megoldani?
Koszonom -
konci79
őstag
Ez a bombázás mekkora egy fa..ság... Kocsiba menet közben...
-
Dendytv
senior tag
Ezt szerettem volna tudni ! Köszi szépen ! Mert furcsálltam, ugye pc-n meg van 300-órát raktam bele !De már nincs sok időm pc-n tolni + melo után az ágyból sokkal kényelmesebb ! Köszi a választ akkor tolom is magam felfelé
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
Üdv
Ez a játék csak nekem már visszataszítóan könnyű ? Vagy ez azért van mert lvl14 vagyok és kezdőkkel dob össze ? Valaki segítsen már ebben ahogy feljebb s feljebb megyek ugy lesz nehezebb ?Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
regener
veterán
4 - 3 = 2, tehát 3. hely (videó, Telegram csoportból mentettem le)
-
-NoVa-
addikt
Hivatalosan nem. Persze még mindig akadhat eset, amikor valaki jobban meglát, jobban helyezkedik, hamarabb lő, vagy épp "csak" sokkal jobb, és úgy érzed, hogy képtelenség.
Az sem mindegy, hogy kis telefonon, vagy tableten, régebbi eszközön, vagy csúcskategóriáson játszik, de azért még az S7-emen sem ment anno rosszul a játék low detailen:
[link]Sokkal többet számított, hogy fáradtan, vagy kipihenten játszom, mint az, hogy 5, vagy 10" kijelzőn nézem. Mostanában S9-en jól futna, de amikor van időm játszani, akkor van helyem is elővenni az emulátorost notebookon, inkább azon aprítok sokat.
-
dionaea
őstag
en beleptem egy kettőbe de átmentem egy magyarba de nincs semmi benne igazából mivel mindenki össze vissza lép be így egyszerre szinte sosem játszom -klan tagokkal.
-
konci79
őstag
Üdv! Mintha korábban láttam volna hogy van ph klán, jól emlékszem?
Összevissza játszom( de sztem minden nap) 1-2 -3 kört, mikrofon nélkül. Konci1302 -
Zaja2
senior tag
Látom akkor páran nyomjátok rajtam kivul emuval. A BP-t mire lehet elkolteni?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
regener
veterán
#Minimum
Windows 7 64 - bits
Intel® Core™ i3-8100 Processor
4 GB ram ( 6GB Virtual Ram set )
2 GB HDD ( without games installed )
Internet Connection
Direct X 11.0 Supported GPU ( GTX660 Recommended )^ a hivatalos minimumja, de gyak bármely legalább 4 maggal rendelkező i5 elég alá, csak legyen bekapcsolva a Virtualizáció a biosban.
-
KisApám
addikt
Én is Emulátorral játszom a számítógépen (Tencent Gaming Buddy).
Engedélyezett, még a TWITCH-en is streamelik úgy.
Az a jó benne, hogy a hardverigénye nem eget rengető.[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
Dehogy tiltott.
Pár napja játszottam vele ismét, ugyanis megvettem a pc-s verziót és ott még nem voltak akkora sikerélményeim mint itt.Mobilos verzión sokkal könnyebb észrevenni és eltalálni a játékosokat.
Mivel rég játszottam ezért csak Gold IV-V rankon lehetek, de csapattal nem sikerült a csirkevacsora míg egyedül csapatok ellen összejött.
[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
Helló! Ki játssza emulatorral a PUBG mobile-t?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
KisApám
addikt
Ezt az elcseszett játékot.
MEGINT bent állok az épületben, igaz, a nyitott ajtótól kb. 3 méterre, és a bombázás kinyír...
A 2-es sisak és mellvért semmi ilyenkor. Nem az, hogy sebződöm, mert NEM direkt találat ért épületen BELÜL, TETŐvel a fejem fölött, hanem csak úgy kinyír és kész...[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Tuti, hogy emiatt a nyomorult játék miatt van ennyi sorozatgyilkos. Ez hihetetlen! 10-ből 13-szor ha harcolok valakivel, persze ott terem valaki az én hátamnál és lelő! De nem az övénél áhhhh dehogy is a lóf*szt! Az enyémnél!
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Finkoo1980
csendes tag
Új szezon, új remények...
-
ben11
őstag
Redmi Note 4.
A hüvelykujjaim folyamatosan rajta voltak a kijelzőn a mozgás és célzás végett. Pár lövés után viszont hiába nyomkodtam a gombot, már nem érzékelte. Ilyenkor fel kellett emelni a hüvelykujjaimat hogy újra érzékelje a trigert.
Hozzá tartozik, hogy a kijelző cserelve volt és nem túl jó minőségű darab. -
Gebriel
veterán
válasz lafaty80 #904 üzenetére
Igen igazad lehet, hogy kevertem a két dolgot.
Versenyen nem igazán akarok indulni, így ez a része nem izgat. De nagyon idegesítő, hogy van amikor nyomom neki a tűz gombot és semmi reakció, pedig nem nyomok félre és alig fél éves iphoneról játszom.
Köszönöm szépen az infót.[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
Gondolom nincs különbség táblagép és telefon használók között.
S8 al tolom és nagyon sokszor nem is látom az ellenfeleket. főleg ilyen füves terepen és nincsenek álcázó ruhában. Közben youtubon vannak olyan videók hogy az állam le esik.
-
lafaty80
addikt
Keveredett a két dolog szerintem csak. Igen, ilyesmit tudsz venni és használni is (inkább trigger-nek nevezném én, mint kontroller-nek). De ha komolyabban szeretnéd űzni, akkor ezek nélkül kellene, mert minden magára adó mobil-os versenyen csak a telefont lehet használni.
Minden kiegészítő sw "tiltott", akár mobil-ról beszélünk, akár emulátorról.[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Gebriel
veterán
válasz Balázs1621 #902 üzenetére
[link] és ez Itt nem ír semmilyen kiegészítő programról.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Használ itt valaki kontroller kiegészítőt?
Melyiket ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest