Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Tegnap este kezdtem el játszani. 2 meccsem volt TPS. Mindkettőt nyertem kb 10 killel. De valami nagyon bénák voltak az ellenfelek. Lehet, hogy csak botok ellen játszottam? Vagy ennyivel több a casual player mint PC-n?
-
T. I.
senior tag
Az éjszakai módot kivették?
-
Giovan!
addikt
válasz bollizolee #795 üzenetére
Szerintem ne vigyük el a topikot ebbe az irányba. Bármilyen csúcsgépet vesz a kolléga, el fogja vinni a pubg-t fullos beállítások mellett is.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
b4sxe
aktív tag
Mindenkepp olyan telefont akarok amin full maxon megy a jatek akadas mentesen. Mar millio videot megneztem youtubeon, S8+, S9+, Mate 10pro, P20 pro, amik androidosak talan ezek a legalkalmasabbak rá. De élőbe lenne a legjobb látni persze...
YUMYUM
-
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz bollizolee #788 üzenetére
Sima p10-en közepes grafikán nagyon jól fut főleg az utolsó frissítés óta. P10 plus-al az a baj hogy azonos hardverrel kb kétszer nagyobb felbontású kijelzőt kell meghajtani sima p10-hez képest.
Huawei P30
-
b4sxe
aktív tag
Ja es ipaden tolja itt valaki? Azt hallottam azokon is jol megy, ha igen akkor melyikeken?
YUMYUM
-
b4sxe
aktív tag
Rate maxom a grafika lowon es akad. Ne kerdezd hogy mitol.. Nekem is felfoghatatlan, ugy h nem egy ismeros jatszik sima p10en es nekik nincs vele gond. Iphoneon valoban szebben megy a jatek mar akinel lattam. Ez a HDR beallitas mi? Mert nekem pl nem engedi, de iphoneon lehet.
YUMYUM
-
_CICAFIU_
aktív tag
Az mitől van hogy játék közben valakinek ilyen narancssárgás háttérrel írja ki a nevét mikor megöl valakit?
Huawei P30
-
-NoVa-
addikt
Eddig kétszer esteledett rám, mindkettő single playerben. Mobilon TPP-ben végigheverésztem hallgatózva. Notebookon FPP-ben találtam éjjellátót, öröm úgy autózni a csöndes erdőben
Az M416 szorgalmasan dolgozott:
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok. Van aki kontrolerrel nyomja?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
KFORboy
senior tag
-
Balázs1621
senior tag
Hát ez az éjszakai játék se lesz túl gyakori úgy gondolom, 10-15 meccset mentem a frissítés óta, de még nem dobta be.
-
szbalogh
addikt
Igen és botokat se láttam még azóta. Meg amíg mások a beállításokkal bajlódtak sikerült felkúsznom ace-be alkalmi csapatokkal
Az a gránát mellettem felrobban hang effekt nagyon bejön
De, ma kapom meg az új videókártyát szóval lehet, hogy többet nem játszom a mobilos verzióvalNick: HE_Storm
-
ben11
őstag
Ez a frissítés elég jól sikerült.
Újra fluid a játék, élvezhető. Rögtön le is hoztam egy arcade meccset soloban 6 killel.
Grat az illetékeseknek. -
szbalogh
addikt
válasz Balázs1621 #766 üzenetére
Igen, mostanában tényleg nagyon sokszor felmegy percekre 900-ra az elérési idő. És valóban szerver hiba, mert a szakaszban a ruszkik is panaszkodnak
Sajnos nekem kell egy rndes videókártya és ramfejlesztés is mire a PC-s verzió játszható lesz.
Most radeon 6570, 4gb ram van ráadásul nem fért az ssd-re sem, így mire betöltődik átrepülök a fél pályán.
20-25 fps között azért játszható minimumon, és ami meglepő, hogy a kevés ram ellenére kevesebb megakadás van, mint a mobilosonNick: HE_Storm
-
Balázs1621
senior tag
Én az official emulátorral szoktam menni pc-n, de egyre jobban hanyagolom a sok lag miatt. A pc-s verzió sokkal jobban fut, pedig ott komolyabb egy kicsit a grafika...
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Megvettem a PC verziót, nagyon kíváncsi vagyok. Bár szerintm a gépem nem fogja bírni. Remélem abban nem nyomatják ennyire ezt a hülye ruházkodás dolgot. A csajom ugyan abban a ruhában van a legutóbbi telepítés óta
Nick: HE_Storm
-
regener
veterán
Gyanútlan áldozatunk éppen a vaskereten akrobatikázott, mikor megpillantották a lesifotósok.
Végül elmondta hogy nem bír lemászni, ezért egy gránát segítségével leengedtem onnan (lassabban esett le mintha ernyő lenne rajta) majd egy Grozát akart nekem ajándékozni, de nem fogadhattam el.
[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
<<Sivatagos, sértetlenségért járó Triple Chicken Supreme achievementért>> lefeküdtem a porba néha. Biztonsági játékot játszottam, nem mentem nagy fegyverekért, jobb lootért, simán elvoltam a Scar+M416 párosommal végig, türelmesen fülelve.
-
lkristóf
senior tag
Nekem is volt már olyan, hogy távolról láttam, hogy ott hasal az ellenfél a sivatagos pályán és nem tudtam eltalálni a dombtól, pedig ott volt!!!
Aki unatkozna annak itt egy régi videó: [videó1] [videó1 folytatás] nem fért bele 5 percbe
és egy új: [videó2] -
-NoVa-
addikt
<<Láthatatlan falban mindenféle becsapódáseffekt nélkül elnyelődő lövések, látványosan nem véletlenszerű fizikai anomáliák>>, meg gyanúsan gyorsan kúszó játékosok akadnak bőven már, goldban még nem. Meglátjuk, az update után megmaradnak-e.
-
T. I.
senior tag
Szerencsére még nem futottam össze ilyen lelki nyomorékkal.
Sokáig bronz voltam a jellemzően árkádozás miatt, de sanhok kiadásával elkezdtem a classicot, így most Gold, de semmiféle csalást nem tapasztaltam eddig. Sőt, War Robots után nyargaltam át PUBGm-ra, mert előbbiben lényegében legálisan egyenlőtlenné tették a küzdelmet.[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
Ma találkoztam egy profival, aki képes volt sérülés nélkül arccal hárítani 4 tárnyi M416 lövést, majd miután elmenekültünk, utánunk repült egy VW kisbusszal, leszállt, és a 3 tagú csapatot 3 lövéssel leszedte
-
regener
veterán
Rengeteg jó dolog jön be, kíváncsi leszek rá
-
regener
veterán
válasz cicaslany86 #746 üzenetére
YouTube <- ide is feltölthetted volna s akkor nem kell letölteni a megnézéshez
-
cicaslany86
aktív tag
Pedig annyira megörültem neki először 😄
[ Szerkesztve ]
-
KFORboy
senior tag
Igazából mi tök jól elvagyunk, csak az instabilitástól kapunk hülyét, a random laggok meg random hitbox fortune wheel kategória faxságok miatt...
Amikor totál nem rajtunk múlik, just is happening a játék...
De igen, mi így elrendelünk x-körönként cigiszünetet mert még a végén valaki rage quitol :"D
Meg a legjobb agyfelhúzás; "Legalább benne vagyunk a 10-ben..." "Másodikok lettünk..." és társai...
[ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
-NoVa-
addikt
Kipróbáltam újra. Először be kell zárni minden más appot, a notification barról is, utána a játék főmenüben a BT fülesen hívásletevés gomb után jó maradt a hang. Egy 38 perces #2. helyezésig el sem romlott, úgyhogy kezelhető.
-
-NoVa-
addikt
válasz maximilian4 #738 üzenetére
BT? Az utolsó Play Storeos patch óta nálam is call módba rakja a BT füleseket a játék (mono 64kbit), vezetékest kell használni. A Bose QC35 szerencsére bedugható kábellel is, a SoundMagic nem. Ha megnyomom a hívásletevés gombot a fülesen, néha megjavul, de csak rövid időre.
-
lkristóf
senior tag
válasz maximilian4 #738 üzenetére
Kezdetektől fogva ilyen rossz volt szerintem.
-
maximilian4
addikt
Elég sok kihagyás után mentem pár kört. A hangokkal mi történt? Egyszerűen beazonosíthatalan a hangoknak az iránya. Egyébként egy elég drága fejhallgatóval játszok, ami más játékokban tökéletes, tehát nem azzal van a baj.
Maxi
-
kelly416
veterán
Hát srácok, ma megint toltam egy meccset. Heti quest, hogy szedj össze 20 gránátot. Egyetlen meccsen összeszedtem 5 vagy 6 gránátot, egyet sem dobtam el. 11-en állt a számláló meccs indításakor, 12-n amikor újra megnéztem a játék után. Mivel második lettem, még az sem játazik, hogy majd a meccs végével írja jóvá. Asszem itt befejezem. Egyébként jó időtöltés lenne, de ez idegesít nagyon. Azt ne is mondjam, hogy a "join one match" sem lett meg. Vicceskék.
-
_CICAFIU_
aktív tag
Ennek a frissítésnek most mi volt az értelme? Hogy belerakták a baseball-os ruhát? :/ inkább raknának be egy fekete hosszú szoknyát. Bár gondolom ez sosem lesz :/
Huawei P30
-
-NoVa-
addikt
<<Kis napi vágott>>
Konzervnyitástól a házhozrendelt fegyvertáron át a füstbombás figyelemelterelésig volt mindenféle. -
-NoVa-
addikt
válasz lkristóf #731 üzenetére
Sokmindenki kezelt itt szarul sokmindent, de legalább jó hangulattal megbeszélték a hülyeséget blablául. Vállaltad, következménye volt, megesik.
Legutóbbi chicken dinneremnél én is kaptam 3 törököt, de meglepően működőképes csapat volt. Annyira, hogy konkrétan az utolsó 2 percig nem volt killem, mert akárki előkerült, legalább ketten lőttük egyszerre, néha négyen is. A végén 4 nagy szikla között középen rekedve bepótoltam, Mini-14-el leszedtem az egész csapatot jó rálátással lefoglaló AWM-est, aztán Vectorral vártam, amíg az utolsó túlélő hibázott. Nagyon pontosan lőtt fejre, 2 társat leszedett egymás után, a harmadikat letérdeltette, de mivel nem látott engem, nem is mozogtam, azt hitte, hogy arrébb vagyok. Ahogy nekiindult elintézni a harmadik csapattársamat, kapott egy extended tárat
Máskor meg simán belefutottam olyan csapattársba, aki az autómat és a páncélomat is szétlőtte. Kaptam a levelet a rendszertől, hogy megvizsgálták, és kapott büntetést. Vissza nem lőttem, hagytam ámokfutni. Le is szedték hamar.
-
lkristóf
senior tag
válasz lafaty80 #730 üzenetére
A zöld játékosunk nem akart beszállni egyértelműen, ezért mentem a sárgához, de az is inkább elkezdte lőni az autót. Biztos odakanyarodtak volna hozzám, hogy felvegyenek. Nem bántam meg ami azt jelenti, hogy 20x kell a top10-be lennem ha akarok ismét squad-al menni.
Mégis hogy jelzek nekik? Dudálhatok ha azt akarom, hogy menjünk és vannak ilyen beépített kommunikációs lehetőségek, hogy jelezzem, nekik, hogy merre van az ellenség, mit találtam a földön.
Nem csináltam volna ezt ha nem lövik szét az autóm, ők miért nem hagytak elmenni? 3 tagból 2 romlott volt, nem kockáztattam.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
válasz lkristóf #729 üzenetére
Hát nem azért de mit vártál? Megnéztem a videót, de kb az jött le hogy el akartál menni az autóval.Nem is értettem mit csinálsz ott vele elsőre Aztán meg beszálltak egy másikba és esélyt sem adtál hogy megálljanak hogy beszállhass, szóval nem derült ki hogy mi lett volna ha nem lövöd elsőre őket.
Ha éppen nem tud vlaaki angolul hogy jelzel neki?Csak ezért még nem húztam volna le a csapat többi tagját, pláne nem öltem volna meg őket így....
Eddig ha olyan történt random squad esetében hogy otthagytak valahol, akkor ötből négyszer meghaltak az autóbanb valahol tőlem 1km-re, mert leszedték őket.... na azokon szoktam röhögni
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lkristóf
senior tag
Olyan aranyos full török csapatot kaptam, hogy ki akarták lőni az autómat... Hát mondom jól van kiszállok, majd mikor ők találtak egy autót és beszállt mind na akkor én kilőttem őket a fenébe. És jelenleg csak solo meccseket mehetek mert a merit szintem 60 alá csökkent... vagyis jelenleg 0. Most mentem egy solo win-t és +3at kaptam, szóval még pár ilyen és ismét mehetek csapattal.
Rögzítettem az esetet ha lesz erőm felrakom. (Első ilyen esetem de elég súlyosra sikerült.)
Nem bántam meg amit tettem, azt kapták amit megérdemeltek.
-
_CICAFIU_
aktív tag
Ha minden igaz holnap jön egy 100 megás frissítés
Huawei P30
-
Shida
csendes tag
Szervusztok!
Egy ideje már játszok ezzel a jópofa játékkal. Játékostársakat keresek kötetlen kikapcsolódásra.
Bolondgomba néven meg fogtok találni
-
kelly416
veterán
-
-NoVa-
addikt
válasz kelly416 #721 üzenetére
Nem, akkor is bekerül, azt a szerver intézi a végén. Az mindegy, hogy te közben másik játékban is szerzel/veszítesz pontot.
Plusz technikai info (főleg lkristófnál látok ugyanilyen időgyorsított vágásokat), iMovieban illik bekattintani a preserve pitch-et a felgyorsított részeknél
-
kelly416
veterán
Értem, és köszönöm a segítséget is.
Az Nálatok jellemző, hogy nem számol bele 1-1 meccset a statisztikába? Pl a múltkor 3x futottam neki kb. 20 méter autózásnak (ugye napi feladat a 2000m, amiből 1974 volt meg kb.), mindhárom meccsen sokkal többet járműveztem, egyszer első 5ben is benne voltam talán, és egyszer sem adta meg.
-
regener
veterán
válasz kelly416 #714 üzenetére
Nem a mobilosok ellen toljuk te
Emusok emusok ellen vannak, belépéskor közli is hogy ezmiatt hosszabbak a meccsek mintha igazi pc-s lenne.Persze vannak olyan degeneráltak akik nem a gyártó emuját használják és mobilosok ellen indulnak, de azok nem mi vagyunk.
TGB Telegram csoportban is jelen vagyok, így hibát is szoktam jelezni a TGB egyik fejlesztőjének ha akad.A chat szobát meg úgy kell hogy baloldalt a chat főmenüben legörgetsz alulra, ott a legalsó ikon majd beírsz a netről egy bármilyen chatszoba ID és jelszót és csatlakozol, de mi úgy csináltuk hogy csináltunk ott sajátot és a többiek bejöttek a mi ID-nkre. Így adja meg, amúgy a publikus chatszobákkal hiába próbáltam énis többször.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Progred mission lvl9 második fele, hogy lépj be egy chat szobába. Azt hogy a fenébe lehet kivitelezni? Sok mindent megoldok egyedül, de az ilyen bagatell dolgok néha kifognak rajtam. Bal alsó sarokban ráklikkelek a folyamatosan cserélődő üzenetekre, akkor nyílik meg a chat, ha jól gondolom. Hogyan tovább?
(Játszani tudok, de nem vagyok egy csetelős fajta. )cd334:
Komolyan külön rakja? Mert én kipróbáltam a bill.+egér kombót, nem úgy tolom (fain is lenne mindenhová vinni magammal azokat is, ahol szemernyi esélyem lenne játszani), de nem egyszer úgy fordultak rám meg úgy követtek le, hogy azt szerintem ember nem csinálja úgy tapicskolással. Bár lehet, más is bill.+egér kombóval tolja, csak állandóan.[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz SzentIsten #711 üzenetére
Lehetni lehet, csak én nem fogok. Olvasd el mégegyszer a hsz-om amire reagáltál, és meglátod miért.
Látom megszaporodtak a topikban a megmondóemberek, gondolom mostanra fedezték fel magugnak a "prok". Ez nem csak neked szól, de légyszi hadd játszon már mindenki úgy ahogy akar. Nem látom be miért zavar akárkit is az, ha más pl. FPP-ben szereti tolni, vagy épp bújócskázna. Én speciel maradok az FPP-s campelős-bújkálós módnál soloban, plána az utolsó pár körben, és megmondom őszintén leszarom ha nem ez a legeredményesebb játékmód
-
Giovan!
addikt
válasz SzentIsten #705 üzenetére
FPP mobilon? Próbáltam, egy kalap szar. Borzasztó sokat kell húzi az ujjaddal a touchscreenen mire fordul pár centit a karakter, így aztán végképp nincs esélyed a "véletlenül" mobilosok ellen játszó emulátorosokkal szemben (még TPP-ben sincs igazán). Emulátorosoknak persze elhiszem hogy más, PC-n lehet én is FPP-znék, de mobilon nem látom értelmét.
-
Pahli
tag
ha valakinek van kedve velünk jönni vegyen fel nyugodtan RedZ1 a nevem
itt a ds-ünk is -
lkristóf
senior tag
válasz SzentIsten #705 üzenetére
Csak nyugodtan, engem nem zavar ha elmondjátok a véleményeteket.
Na majd áttérek akkor FPP-re, erről ez ugrott be: [link] -
szbalogh
addikt
-
lkristóf
senior tag
Olyanok vagytok, hogy hihetetlen. Még jó, hogy azért különböznek az emberek és nem mindenki ugyan úgy játszik. Ez olyan mint csgo-ba valaki megveszi a p90-et és rohan vele és úgy próbál meg ölni... az is benne van a játékban, nincs oda írva, hogy nem lehet használni. De akkor senki se merjen ezentúl bujkálni, hasalni a játékban, még végjátékban se, mert dádá lesz.
Én se végig hasalok a játékban, de ha a körben bent vagyok akkor hova szaladgáljak.
Itt is szaladgálni kellet volna össze vissza. [link]Így kell bedarálni a házban bujkálókat: [link]
Shadowplay-el szoktam felvenni, be van állítva, hogy az utolsó 5 percet mindig rögzítse.
-
regener
veterán
válasz SzentIsten #702 üzenetére
Énis odafutós (és akár meghalós) típus vagyok inkább, többiek imádnak is érte
Ha valaki csatlakozna akkor Discord szerver link: [link]
Egyik héten délelőtt egyik héten délután vannak fent többen, pár fiatal és középkor felé haladóak is vannak.
Példavideó[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz SzentIsten #700 üzenetére
Úgy írod mintha téged is lelőtt volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest