Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz Blackmirror #1194 üzenetére
Pár hete ont egy ilyen cheaterrel találkoztam én is össze. Először azt hittem csak laggol..
-
Quverto
tag
Szep sztori, de ez ritka szerintem. A PC Pubg be sokkal tobb van mint a mobileos pubg n hidd el. Mellesleg lenne kedved jatszani? Crown 3-4 be vagyok jelenleg , legalabb 1 el kevesebb random tarsat dobna be hozzad.
MTamas1324 a nevem mellesleg, tobbiek is jelolhetnek ha ugy van.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
Dynamike
junior tag
Az a baj arra a fos nyílt rendszerű androidra mindent fel lehet tenni , bárcsak minden mobil eszközön ios lenne..
-
_CICAFIU_
aktív tag
Azért ez durva. Az ilyennek ez legyen a legnagyobb öröme az életében. Szerencsére nem találkoztam még ilyen hackerrel vagy csak nem vettem észre.
Huawei P30
-
Quverto
tag
válasz Blackmirror #1125 üzenetére
Elhiszem. Bar en mindketto platformon jatszom, amikor nem vagyok gepkozelben akkor telo, ha gepkozelben vagyok akkor emu, de akkor se mindig.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
T. I.
senior tag
válasz Blackmirror #1063 üzenetére
"Vmi értelmes újítás esetleg?" → Eddig csak annyi infó jött ki, hogy a zombi mód változik, bővül (ami ugye nem érint, merthogy fujjj ), illetve a scope célzójának színét is lehet majd változtatni. Utóbbi asszem felér egy milestone updattel. Ennyi. De majd menyasszony tolja a többi infót, ő szokott a legjólértesültebb lenni.
-
ben11
őstag
Miért zavar, hogy néz valaki?
-
T. I.
senior tag
De szigorúnak teccik lenni
kinéz itt még a végén a személyiségi jogok megsértése miatti peresítés is.
Ismerek egy jó ügyvédet... -
T. I.
senior tag
válasz Blackmirror #1049 üzenetére
Igazán nem akartam szétoffolni a topikot.
Ugyanakkor minden tapasztalatnak örülök, ha megosztod/megosztjátok. 😉 -
Slier
tag
-
Csokishurka
őstag
válasz Blackmirror #1006 üzenetére
Igen már két meccsen éreztem, hogy nehezebb Nem is lett csak 3 killem és kiestem 12.-nek
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
goldenfish7
tag
válasz Blackmirror #978 üzenetére
Értem. Egyébként, ha beleolvasunk még egy-egy cikkbe az irányítással kapcsolatban, a progi gyártója alapból engedi, hogy ha pl.: a telóra rákötünk egy mezei bill.-t, akkor a "WASD" alatt működő DPAD alapból működik. Ezt csak android boxon próbáltam ki és működött. Ez is érdekes lehet valahol...
Szvsz lesz még valami a korábbihoz hasonló tiltás, megkötés illetve szelektálás a jövőben az irányítást illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest