Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Solo game-ben co-op-ozni "bűn", akkor dou/squad-bn solo-zni is "bűn"?
(Csak egy kérdés
) -
olle
senior tag
Waoooooo valaki szereti a hong-kongi akciófilmeket a PUBG-nél.

-
forras2
őstag
PubG ESL kupa
-
5150head
őstag
Már van ilyen játékuk. Division Survival DLC-je PVP módban. Én nagyon csipázom, csak pár fővel is bedobott a szerver és nem sikerült rendesen PVP-zni. Ott vannak mobok is meg a betegség az ami idő limitet szab a játéknak, de azt ki lehet tolni, a végén meg van egy boss is akit le kell győzni.
Két nagy gond van a Divisionnel: A potato szerverek meg a rengeteg csaló, mert nincs rendes csalásvédelem
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére

-
saen
Topikgazda
Twitteren tisztázták, hogy nem teljes set-ek lesznek a dobozokban, hanem egy darab valami. Szóval lehet duplicate-eket nyitni megint, meg teljes szettek felejtősek lesznek hacsak nincs sok BP-je valakinek

-
olle
senior tag
-
sagem
addikt
válasz
kristof_
üzenetére
Ez a managment már meghatározta a fejlesztési tervet, de ezt elég jól közzé is tették. Év vége felé elvileg megjelenik a játék, mármint kijön az EA státuszból, addig adtak időt maguknak az optimalizációs munkákra, ha így nézzük még nincsenek késésben

Én is örülnék, ha minden jobb lenne, nem ezt mondom, de mivel előre közölték, hogy év végéig ez egy EA játék annak minden nyűgével, s ezzel tisztában voltam amikor megvettem, mert be volt/van jelentve, így elnézőbb vagyok. Más kérdés, hogy mi lesz akkor, ha év végéig sem lesz jobban megcsinálva..de reméljük a legjobbakat..
Engem a skinesdi helyett jobban aggaszt a konzol port fejlesztése, az valószínűleg elég sok erőforrást visz el.
+ csinálják az új térképeket is, bár erre szükség is van, mert év végére ez az egy db térkép eléggé szét lesz már játszva..
. -
buci868
csendes tag
Hali
ezzel találkozott már valaki és ha igen mi erre a megoldás " network lag detected " , játék közbe random időben bedobja és lefagy ....
Killer e2400-as hálókártyám van , a net is jó, stabil 10ms alatti Ping-gel ...
Valami ötlet ???köszi .....
-
KisTücsök
addikt
470m rémlett, teljesen emlékszem a szitura, de gondoltam azért ránézek, és láttam, hogy beakadt egy 579.9m is duoban. Fogalmam sincs mikor lőttem meg hogyan.

___Kicsit soloztam. Hát én ettől még mindig betudok szarni. Eleinte is soloztam, aztán duo, majd mostanság squad. Nem győzöm kapkodni a kamerát, nehogy valahonnan kiszedjenek. De hát így is kitudnak... Meg a hangok is. Sokszor hallom úgy, mintha valaki járkálna a közelben, pedig senki nincs ott. Duoban meg Squadban nem "parázok" ennyire. Ezzel csak én vagyok így?
Komolyan félek elindítani a solot. -
xtro
aktív tag
-
xtro
aktív tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
végre
-
kristof_
tag
De azt ugye tudod, hogy ezek a csapatok fölött dolgozik egy menedzsment akinek tökéletesen kéne látniuk, hogy inkább az optimalizációra kéne ráhasalni, mint az új ládák kiadására. Nekik a dolguk eldönteni, hogy melyik csapatban hányan dolgoznak és mit. Fel kéne venni több embert vagy Józsit kirúgni, ha ennyire nem megy a játék fejlesztése. A szerverek egyre rosszabbak, az fps csökken, de húzzuk le a népet, ha már EA-ben van a játék.
-
Årpi
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Akkor elő a statokat mindenki
Bár szerintem tök sokan játszanak úgy, hogy pl. az sem tudják mi a ratingjük. (Vagy, hogy egyáltalán létezik.) -
gyuribácsi88
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy itt sok ember dühe abból ered, hogy folyamatosan elmarad a csirkevacsora.

-
Årpi
őstag
Na hát máris sokkal jobb ez a postod kevésbé agresszívan leírva, nem kell a felesleges feszültségkeltés. Az én postomba is azért volt szmájli, mert nem leb*szásnak szántam csak mindenhol ezt olvastam ma kb. És hiába kész a skinekkel a Józsi, nem tud segíteni az optimalizálásban mert nem programozó. Reméljük nem fog beleesni ebbe a hibába a Bluehole,de mivel ez a kulcsos rendszer aug. 27-én el is tűnik majd (egy ideig legalábbis), én eléggé bizakodó vagyok, hogy nem fog. A 18. heti update sem lett valami nagy eresztés, bár én azt is megkockáztatnám, hogy valamit terveztek már ebben előző héten is (amikor hiba miatt nem jött ki) és nem sikerült teljesen megoldani azért ennyire karcsú. Aug 3-án meg ahogy írtad is, minden kiderül. Én bizakodó vagyok, előre ne írjuk le őket.
-
Hunbeast87
senior tag
Arról nem mi tehetünk, hogy azok, akik a játékot optimalizálják azok nem haladnak olyan gyorsan, mint az új tartalmak készítői.
Többször szóba került, hogy két részre van osztva a gárda. Természetesen annak mindenki örülne, ha mondjuk kicsit jobban megerőltetnék magukat és a játékot tennék játszhatóvá vagy még jobban játszhatóvá.
(#2367) Årpi, (#2368) Mr.White: Ugyan már! A CS:GO topik olyan, amilyen. Lehet, hogy a fórumos kollega más topikokban is hasonlóan viselkedik, mert ő ilyen és kész. Felesleges folyton ezt felhozni, majd megszelídül itt...

-
adise
őstag
De annyi köze van hogy áltlában ez szokott lenni, vagyis ez volt a többi EA játéknál is. Hogy más teamek meg dolgoznak. Persze az extra pénzlehuzások megvoltak egyből még ha nyilvan nem is kötelező. De ne legyen igy. De sajnos ebben a honapban elég sok gondjuk volt a szerverekkel is meg mindennel, de majd aug-ba kiderul a monthlyval merre haladnak.
-
Årpi
őstag
Az a baj itt is pont azt tolod mint a CS:GO-s topikban.
Te írtad, hogy az optimalizációt kellene erőltetni nem pedig ezt..amikor a kettőnek nem igazán van köze egymáshoz, ha még nincs kész a megfelelő vaulting animációrendszer pl. akkor új ládák kiadása nélkül sem fog előbb jönni. -
Årpi
őstag
Még mindig ennyire nehéz felfogni, hogy tök más csapatok dolgoznak ezeken?

(#2362) Hunbeast87:
Akkor sajnos azért annyira nem lesz jövedelmező a láda senkinek...bár ki tudja mik lesznek azok a kiegészítők.

Illetve kíváncsi vagyok, hogy női ruhákat felvehetnek-e férfi karakterek, pl. szoknyát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adise
őstag
Egyelőre nem szimpi, hogy már jön a pénzes láda meg bármilyen skin.
Mindenhol látni milyen sokan megvették és játszanak vele, de amig nem jön ki EA-ből a játék addig kb semmi ilyet nem kéne eröltetniuk, inkább optimalizálni stb. Egyelőre a next monthly update changelogja elég karcsú. Vault system is kitudja mikor lesz benne. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
hesszan
üzenetére
Tökéletesen értelmezted: "Each of these crates will include one set of the themed clothing, on top of other cosmetic items. "
Minden láda egy szettnyi ruhát fog tartalmazni, ezen felül még más kozmetikai tárgyakat is. A más alatt valószínűleg plusz egy szemüveget, beaniet, gázmaszkot értenek, amik a képeken is láthatóak, viszont nem a szettek szerves részei. -
vaakuum
addikt
Nekem viszont fura, hogy az alapján, hogy nem lőtte le egyből az előtte szaladót, feltétlenül teamernek kell nézni...nekem is volt sokszor, hogy bőven lőtávban mentem másvalaki után, abban reménykedve, hogy közelebbről biztosan jobb esélyem lesz lelőni, mert nekem sajnos ugrál a célkereszt, amint elkezdek lőni
, és általában ilyenkor megfordulnak, én meg meghalok max. 2 találattól.
Szerintem ez eléggé szubjektív megítélés, hogy egy 5-10-15 másodpercből eldöntik, hogy azok most tényleg együtt tolják-e, vagy csak taktikázik a hátsó. Nyilván ha egy láda mellé állnak békésen lootolni, az egyértelmű kategória, de az, hogy jön egy kari, meg pár másodperc múlva egy másik, az szerintem simán lehet normál játékmeneti esemény. Az meg, hogy miért nem lőtte le korábban, lehet azért, mert rájött, hogy gránátra sikerül váltania, vagy éppen nem volt lőszere, vagy csak direkt nem akart hangosan lődözni a felszínen, hogy messziről meghallják, ezért lent akarta kinyírni, vagy serpenyővel képenlapogatni... Nem védek senkit, csak én el tudok képzelni jónéhány okot ilyen jelenségre. -
hesszan
aktív tag
Én úgy értelmezem, hogy lesz benne egy összetartozó szett ruha (naci + felső + kabát?), és ezenfelül még egyéb cuccok, többesszámban (pl: cipő, gázmaszk, kesztyű, sapka) aztán persze lehet tévedek
Attól függ mit értünk ruházat alatt, és mi kozmetikai cuccclothing Clothing (also known as clothes and attire) is fiber and textile material worn on the body
-
saen
Topikgazda
Ez a játék nincs még kiadva

Egyébként a készítők nem így tervezték a játékot, az early access-t csak azért csinálták, hogy legyen némi visszajelzés fejlesztés közben. Érdemi eladásokra csak a kiadás után számítottak, viszont jóval hamarabb robbant a játék. Most dolgoznak keményen, hogy megmaradjon a lendület.
-
hemaka
nagyúr
-
sagem
addikt
tuti, hogy csak cosmetics cuccok lesznek, de abból lesz kismillió féle idővel, engem mondjuk ezek nem nagyon izgatnak, aki akar, az költ rájuk, elfér
Sokan azért ekézik őket, hogy optimalizáció "helyett" ilyenekkel foglalkoznak, de elvileg az optimalizáción folyamatosan dolgoznak, nem ahelyett csinálják, skineket gyártani nyilván nem is a programozók fognak, beletenni a játékba meg nem olyan nagy meló. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a beállításoknál az anti aliasing az mi?
English tudásom nagyjából nulla, de ennél a szavaknál még a google fordító tudása is nulla
-
Årpi
őstag
"Utána azt írja, hogy egy set ruha lesz benne (tehát szerintem az összes ahhoz tartozó), de utána azt írja, hogy 'on top of other cosmetic items'"
Ja, ez a mondat eléggé fejtörést okozott...igazából még mindig nem tudnám biztosra mondani melyik a valós..Bár egy láda egy szettet tartalmaz és ingyenesen nyitható, lehet valószínűbb, hogy ruhadarabonként kell kifarmolni a dolgokat.
-
törölt tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
jobb gomb 1x lenyom, akkor belenez a scopeba
jobb gomb hosszan nyom, akkor kozelre veszi a fegyvertMi olyan nehez ebben bakker? Sorra irjak, hogy 2x kell lenyomni a jobb gombot, meg ilyenek..nem ertem.
-
saen
Topikgazda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Jobb klikk egyszer, csak engedd is fel, ne tartsd lenyomva.
-
Don.Corleone
aktív tag
Na, ma végre sikerült egy jó kis scope-ot találni, viszont a nagy töketlenkedésbe vége is lett a játéknak.
Hogyan lehet ebbe normálisan bele nézni? Vagyis van külön gomb rá? Átfutottam minden beállítást és nem találtam, valaki találkozott hasonló problémával? Gyakorlatilag úgy céloz mint bármelyik más fegyver scope nélkül.Amúgy élmény volt a csapatmeccs, egyik srác első 10 percbe végig azt magyarázta s**k my d*ck.
A bosszantóbb hogy neki a csapatjáték is solo volt.. hát van 1-2 furcsa eset. -
saen
Topikgazda
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Én is azt tudom ami ide van írva.
Ami biztos, hogy lesz mostantól láda + kulcs hozzá. A két "kisebb" ládához nem kell kulcs és magát a ládát in-game currency-ért lehet venni. Utána azt írja, hogy egy set ruha lesz benne (tehát szerintem az összes ahhoz tartozó), de utána azt írja, hogy 'on top of other cosmetic items'. Ez nem teljesen világos, szó szerint azt jelentené, hogy az egyéb cuccokon felül, de gondolom azt akarta írni, hogy csak az új cuccok.
A Gamescom-os lesz az első olyan láda amihez kulcs kell. Tehát in-game currency-ért megveszed a ládát és hozzá a kulcsot 2.5 dollárért tudod megvenni. Ez utóbbi láda ráadásul limitált ideig lesz.Nekem ez azt jelenti, hogy ismét lesz lehetőség pénzt keresni. Összes in-game currency-t ezekbe kell majd ölni, legalábbis én azt tervezem.
(#2339) Winne: még nem tudni az új fegyvert, majd mutatni fogják azt is időben.
-
saen
Topikgazda
-
Jinxb1rd
addikt
Én a lehető legbutítottabb konfigon játszom, amin lehet. Nem csak menüben, hanem fájlban is buherálva van. Olyan szinten, hogy már ha még lentebb venném se hozna plusz fps-t, mert csontra a procitól függ már a játék.
Nem tudom mik lehetnek olyan procigényes dolgok a játékban, de ha azokon javítanának, akkor sokat segítene. Szerintem a particle dolgok zabálják a gamet, ajtószéttörés, shotgunozás, vérfröccsenés. Azért szokott pont akciók közben leesni az fps drámaian. Robbanászónák megjelenése is leviszi. Meg a sok kalkuláció, hogy 300 méterre pontosan lehessen-e fejest adni ívelő golyókkal vagy sem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sagem
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Ők biztosan nem fogják őt többet lelőni, mert ez bizony bannt ér, ha valóban duoztak solo játékban. Lehet jelenteni a csalókat (s ez csalásnak számít), kicsit ugyan macerás, de ha nagyon gyanús a dolog, akkor érdemes rászánni az időt, mert ennyivel is kevesebb idióta rongálja a játékot. A felvétel nem is fontos, ha valakinek nagyon jó a memóriája, de így még könnyebb elküldeni az adatokat (időpont, nevek) Igen, tudom, hogy ha újra megveszik, akkor megint játszhatnak, de azért nem mindegyik veszi meg 2-3-4x újra ezen az áron..és ha mégis, akkor kétszer is meggondolja, hogy duot játsszon soloban

-
Derrewyn
senior tag
Na, asszem most kezdem el felvenni az összes PUBG meccsemet. Köcsög teamerek.

Szitu a következő: a bunkerban lootoltam, már épp indulnék fel a nyugati bejáratnál, ahogy megáll két jármű. Lövés semmi. Jön le a csávó, oldalról megölöm, de már ott a másik, aki kiszedett. Annyira közel volt lemaradva, hogy már fent találkozniuk kellett.
Egyrészt nehezen tudom elképzelni, hogy fent ne keveredett volna két solo játékos tűzharcba.
Másrészt az első srác egyenesen a loothoz rohant, amikor nyilvánvalóan tudnia kellett, hogy van még egy ember mögötte.
Ja, igen, ez már 6-7 percben történt, volt az első srácnál is felszerelés, kezében fegyver. -
Create.
addikt
Akkor még csak várok vele, hogy milyen irányba fog fejlődni ez a játék. Így ránézésre sokkal jobban kellene futnia akár az én laptopomon is. Köszi a válaszokat.

-
KisTücsök
addikt
Nekem is lejjebb kellett venni a render scalet, hogy játszható legyen.
Uccsó nagy havi patchnél úgy tűnt, hogy van javulás, talán volt is valami, de ahogy telt az idő egyre jobban tűnt úgy, mintha megint fogynának az fps-ek. Az a krva árnyék patch... Erdőben még most is necces a dolog.

-
Jinxb1rd
addikt
Én most untam meg és töröltem le. 60 átlag fps, de 20-144 ugráló értékkel, egy multiplayer játékban... nekem köszi, ehhez nincs gyomrom.
De legalább megy a tökölgetés az FPS móddal meg a fov csúszkával. A játék nem fut normálisan, de sebaj.
-
ingalls
senior tag
válasz
Create.
üzenetére
Nekem sincs stabil 60 fps-em, pedig erősebb a kártyám a 960-nál. Van, hogy 35 fps diavetítés van percekig.
Öcsém 7870-nel nyomja, ami nem sokkal gyengébb, mint a 960, mégis élvezi. 900p, full low, 40 fps körül. Én mondjuk nem tudnék ilyen értékkel játszani, de ő pl tök szívesen játszik így is. Illetve van egy haverom, aki 960-nal, ő se panaszkodik. 60 fps-ről nem szabad álmodni sem, de a játék hangulata kárpótol érte. Főleg, hogy a TPS nézet egyébként sem igényel túl magas fps-t. FPS nézetben már más kérdés. Ott játszhatatlan top kártyákkal is (összehasonlítva egy CS:GO-val, COD-dal, BF-fel).Optimalizáció: haha

-
Create.
addikt
sziasztok,
I5 6300hq, 960m 4gb, 8gb ram ezzel elmegy a játék? Feleslegesen nem venném meg. Ha csak sima HD felbontáson megy 60 fps körül az is jó lenne nekem.
-
saen
Topikgazda
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ha knock-out van, akkor kapsz egy új full életet és ez folyamatosan csökken. Ugyanúgy védnek a páncélok, minden sebződés ugyanúgy van, mint a normál esetben. De mivel itt már sosem vagy max hp-n, könnyen előfordulhat, hogy egy lövéstől meghalsz, de ez nem feltétlen igaz.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az első 100 órát úgy nyomtuk, hogy folyamat középen kiugrottunk valami fisz-fasz helyre, aztán tudtunk nyerni így kb. 3 meccset squad-ban, de ahogy egyre többen játszottak, egyre több új ember jött, egyre skillesebbek lettek a régiek, úgy esett vissza a helyezésünk, aztán már a TOP10 is kezdett elérhetetlen lenni. Most meg azt csináljuk, hogy kívül maradunk lehetőleg a szélén, autókázunk városokba és jó loot helyekre, távol a repülő vonalától, és úgy megyünk egyre beljebb a kékkel harcolva. Ez a "taktika" meghozta a kívánt hatást, mert kb. 90%-os eseéllyel TOP10, ~50% TOP5 és már 3db easy win is volt.
-
Winne
nagyúr
Az mitől van, ha nem kapom meg a BP-t, amit nyertem?
-
olle
senior tag
Csak engem zavar ha a force fieldből hátba lőnek?
Nem az első eset sőt kb 10 sec volt vissza az indulásig.

-
Jackx
tag
Illetve van egy 3., úgy hívják VSS, alapból hangtompítós és távcsöves.
-
Carlytoo
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Azért az egy kicsit furcsa. AKM/M16-al elvileg nem kellene, hogy azonnal belehalj.
-
olle
senior tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Szia.
2 fajta snipert találhatsz az épületekben SKS illetve Karabiner 98k a többi az AIR Dropból jön. (AWM, M24)
-
HoyHoy2
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
ajánlom ezt a vidit mindenkinek, akinek már sok órája van annak is, a korábban linkelt dmg táblázat mellé, van 1-2 érdekes benne.
-
Don.Corleone
aktív tag
Beszereztem én is ezt a játékot, megtetszett a videók alapján és elég rég játszottam már hasonlóval. Eddigi legjobb helyezés az egy 4. hely volt, amikor nem kell a fél térképet át utazni akkor elég jól sikerül túlélni. Snipert eddig sose találtam, teljesen random módon teszi le, vagy van olyan környék ahol nagyobb az előfordulása?
Valamikor lehetne szervezni egy ph-s meccset.

-
Carlytoo
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Igen. Ha nem marad sityak rajtad, vagy meggyengült, ahhoz, hogy egy fejlövés végezzen veled. Én haltam már meg úgy, hogy le se értem a földre, már kaptam is a fejlövést és vége.
-
PeeterssoN
őstag
Ha knock outolva vagyok egy lovéstol ki lehet nyírni utána?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Screen Scale azt takarja, hogy milyen felbontáson renderel az engine. Ha 100-ra állítod, akkor egyezik a képernyőd felbontásával.
100 alatt kisebb felbontású képet állít elő és azt skálázza fel a képernyőd felbontására, 100 felett a nagyobb felbontást skálázza vissza.Más játékokban is van ilyen. pl. Overwatch-ban Render Scale néven fut.
-
Stylerr
addikt
Megvettem a játékot, tök jó meg minden, de ingame a modelek, helyek, emberek, fák stb olyan mintha életlen lenne. Ez miért van? Screen Scale beállítás mit takar? Illetve azt meg lehet csinálni, hogy ne dupla jobbegérgomb kattintással zoomoljon, hanem egyből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár szerintem tök sokan játszanak úgy, hogy pl. az sem tudják mi a ratingjük. (Vagy, hogy egyáltalán létezik.)

, és általában ilyenkor megfordulnak, én meg meghalok max. 2 találattól.