Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Jött megint egy új fél gigás peccs hozzá, javított valamit?
-
KisTücsök
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
FPS módos statisztikát még nem vezeti ha jól tudom.
-
Årpi
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nincs sajnos külön statisztika rá, pedig nem lenne rossz.
-
gyuribácsi88
addikt
-
Årpi
őstag
Annyi az egész, hogy a tegnapi teszt szeró állapotokat elnézve szimplán nem kellett volna ma áttolni élesre..
nem dőlt volna össze a világ, ha teszem azt pl. vasárnap jött volna ki. -
twi452
senior tag
Mindjárt összedől a világ

múltkor a hisztis uninstall-os aki még mindig nyomja..Mintha sosem játszottatok volna félkész játékkal és patch utáni töketlenkedés sem fordult elő még soha más játékban sem.. xD
menjetek hűsölni..
-
olle
senior tag
-
RaGi91
senior tag
Laggol még ez a vacak? Mert délután 1 körül megállt a játék, network error-al. Pont, mikor az iskolánál landoltam és egyedül maradtam életbe 6 killel, telepakolva minden jóval, erre betojt a játék.
-
Årpi
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Gondoltam, hogy nem hagyod szó nélkül...

-
HoyHoy2
tag
-
Årpi
őstag
válasz
Mr.White
üzenetére
Random ilyen lesz a hang...top 15nél kiléptem a 'csába mert egyszerűen nem tudtam elviselni:
https://www.youtube.com/watch?v=oeSRRfVLe0k&feature=youtu.be
Előtte lévő meccsen meg olyan lagfesztivál volt az első 3 percben, hogy azóta sem tudom ki és hogyan ölt meg

-
PeL
addikt
Jött egy 550 megás patch de a hang ugyanúgy elszaródik :\
-
HoyHoy2
tag
ezt a patchet kár volt igy kiadni, kritikán aluli.
-
Jinxb1rd
addikt
A piacon viszont nem látom a fizetős ládákból eső ruhadarabokat még.
-
saen
Topikgazda
Jön egy 447.8mb-s patch, még nem írták miről szól, de rosszabb nem lehet

Egyébként streamen látni már, hogy egyesek full új szettekben rohangálnak.
-
Jinxb1rd
addikt
Steam játékkártyákat nem akarnak bevezetni a játékhoz?

-
sagem
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Én is gyorsan eladtam mindent (és így visszajött a játék árának fele..
) , mivel holnapra valszeg boldog boldogtalannak lesz egy csomó ládája valszeg jelentősen zuhan az áruk, a belőlük nyitott ritkább cuccok tarthatják az árukat még, de a ládák szerintem csak lejjebb mennek (kivéve talán a gamescomost, mert az limitált ideig elérhető)Viszont ha valaki elég mákos, és jó cuccot nyit, az sokkal nagyobbat kaszálhat még most..a lényeg, hogy még most kell nyitni vagy eladni, amíg az árak az egekben vannak az újdonság miatt

-
PeL
addikt
(#2859) Stylerr
Nálunk is ez volt most
Mindenkinél elszállt a hang -
saen
Topikgazda
válasz
Stylerr
üzenetére
Két dolgot vizsgálnak most, a durva fps dropokat és azt, hog fps módban nem kapsz pontot.
Egyébként én a ládákat megtartom, szerintem idővel sokkal többet fognak érni mint most. Ha meg mégsem akkor így jártam, de azért túl nagyot nem kockáztatok. Az ingyeneseket meg max kinyitom én, másfél € annyira nem nagy üzlet.
-
-
nejad
aktív tag
Az új ládák mennyibe kerülnek? Sz@r a netem még 3 óra míg lejön a pecs.
-
PeL
addikt
Na. Pozitívum, új ládákkal már kerestem 15€-t steamre. Tetszenek az új animációk mikor bandázsol a karakter vagy iszik pl. Ami negatívum hogy lehet hogy a karbantartások miatt de masszív fps dropok + lagok vannak a játékban, amik eddig nem voltak. Nálunk előbb nem volt hangja a Buggy-nak pl. csak a lengéscsillapító csattogását lehetett hallani.
-
Stylerr
addikt
Hu, EU szerveren iszonyat laggos a game, bemegyek a szobába, visszadob, inventoryt alig nyitja meg.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Szerintem a gamecom-os ládák mostani csúcsa után kicsit beesnek, aztán augusztus közepén felmennek újra.
Az ingyenes ládák meg senkit nem fognak érdekelni pár nap múlva. Legalábbis nem annyira hogy több eurót perkáljon ért az ember, mikro hetente tud esni több is ingyenesen mindenkinek.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Tippre:
Most érdemes eladni a csúcson, később olcsóbb lesz, amikor rájön pár player, hogy kulccsal lehet csak kinyitni. Akkor meg visszaveszed, mivel később meg nem lesz elérhető a láda.De érdemes inkább most az ingyenes ládákra koncentrálni, tök ingyenes ládákat 3 euróért veszik az emberek, nem normálisak.
-
KisTücsök
addikt
lul 3 euro a gamescomeos crate.
Érdemes megtartani szerintetek?
-
Jinxb1rd
addikt
4 eurót már kerestem is.
13-at

-
Jinxb1rd
addikt
Majd lehet teszek vele egy próbát, bár nem szeretem, ha noname programocskák nyúlkálnak bele a rendszerbe. Innen szedted le?
-
lemusz
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Én nem gondolnám, hogy kellene, de a windows fejébe nem látok bele. Jobb nem megadni neki a lehetőséget ilyenen gondolkodni azzal, hogy unparkolod a magokat, teljesítménycentrikusra teszed az energiasémát és ha van kedved még biosban is mókolsz kicsit. Ha nem teszed meg és játékban találkozol egy kisebb-nagyobb laggocskával lehet pont emiatt volt...
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Előre repdrodukált képkockaszámot meg hagyd defaulton ha esetleg ott a linkelt képem miatt átraktad volna 1-re. Bár nem volt kiemelve félkövérrel, de fontos az FPS miatt az is. (CSGO-hoz jó az 1-es érték, ide nem éri meg)
Lapozófájl kell a játéknak (főleg ha nem 16 gigánk van), mert optimalizálatlansága miatt rengeteg ramot eszik és könnyen elfogyhat. Ha elfogy akkor jobbik esetben laggod van, rosszabbik esetben kidob hibaüzenettel. Ezen segít a lapozófájl, mert oda még mindig tud pakolni cuccokat a játék. Persze már sokat javítottak rajta azóta, meg még fognak is, de véleményem szerint a játék egyértelműen igényli a 16 giga ramot vagy ha az nincs, akkor az SSD-re való telepítést és a minimum 2-4 giga lapozófájlt, ugyancsak SSD-n. Kipróbáltam egy régi 256gigás HDD-n is a játékot, nem ajánlom senkinek, random 1-1 seces laggok... szóval ha tetszik a játék és sokat tervezel játszani vele ajánlott főleg az SSD, de akár a 16 giga ramra bővítés is. Ez utóbbi viszont elég drága mulatság mostanában.
-
Jinxb1rd
addikt
Érdemes bevásárolni szerintetek a régi ruhákból, amik nincsenek benne az új ládákban?
-
saen
Topikgazda
9-kor karbantartás lesz, jön a patch
(akkor legyen 10-től
) -
Winne
nagyúr
Az egyiken volt a 4x-es scope single shoottal, a másik meg a dara, de csak azért volt nálam, mert nem találtam mást, vártam egy 416-ra, ahhoz is vettem fel lőszert meg cuccot, meg a sniperre is készültem, de semmi. Néha egyszerűbb és gyorsabb fegyvert váltani, mint újratárazni.

@(#2818) vvega30: én is azért szedem fel, hogy amíg sokan vannak hátha kell, a végén meg eldobom, legalább nem lesz másé.
Boostert én is tolom a végén top 20 / kis kör környékén. 
@(#2819) adise: engem nem b***ol át!

-
-
Create.
addikt
Próbáltam fps fixet csinálni, hát nekem vagy 20-al kevesebbem lett mint volt😀 Újra is kell raknim a game-t, mert elfelejtettem másolatot csinálni a cfg-kből.
Lemusz: láttam topikban, hogy neked is zalman hsp300-ad van, equalizert azt tölteni kell hozzá? Nekem win10-ben nincs ilyesmire lehetőség állítani ès nekem túl sok a mély.
Illetve másnak is recseg, akad a hang a mikor összedobja a 100főt?
-
Årpi
őstag
We have heard your feedback and will be removing the delay from both the drag & drop + F key looting. Thank you all for your comments!
https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/892929724908838912
-
Winne
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
"Lemusz, hozzád annyi kérdésem lenne, hogy a lapozófájlok piszkálásával mit érek el, mert azt nem vágom, illetve nekem HDD-m van, ahhoz is ilyen értékek kellenek, mert ott MB-ben van írva?!"
Ugyan a kérdés nem nekem jött, de én a saját példámból megválaszolom. 8 GB ram van a gépemben, egyszer a 2.-3. nap kivágott a játék valami memóriacímre hivatkozva, akkor mondta valaki discordon, hogy vegyem feljebb a virtuális memóriát, mert valszeg elfogyott és az volt a baja. Ezt megtettem, azóta no problemo.

-
Stylerr
addikt
Visszaolvasgatva rátaláltam erre. Megcsináltam az Nvidia driver beállításokat, illetve mivel nekem Overclockolva van a procim, így ezek nekem alapból meg voltak csinálva a BIOSban. Ezen felül megcsináltam a CPU unparkot, és 10 FPS-t simán emelkedett ingame, már közelítek a fix60 felé.
Köszönöm szépen, és javasolnám beírni az összefoglalóba is.Lemusz, hozzád annyi kérdésem lenne, hogy a lapozófájlok piszkálásával mit érek el, mert azt nem vágom, illetve nekem HDD-m van, ahhoz is ilyen értékek kellenek, mert ott MB-ben van írva?!
-
@rglaaf
veterán
-
TheProb
veterán
Solo/Duo-ra még keresek emberkéket, akik bevennének vagy összehoznánk valamit együtt.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

(akkor legyen 10-től