Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
ingalls
üzenetére
Shotgunnal volt olyan killem, hogy belelőttem egyet még mozgott tovább, mellélőttem egy újabbat, és akkor halt meg. Hogy végülis melyik lövés vitte le teljesen, azt már nem tudom.
Ez van, Early Access, még fog javulni. Playerunknown elég elhivatottnak tűnik, remélhetőleg ez kitart még egy darabig.
-
saen
Topikgazda
-
forras2
őstag
Nahm ez hogy is volt?

-
Dani82
senior tag
15 perce meg volt 40.000 pontom, most nulla. ez bug vagy feature?

-
Dani82
senior tag
visszajottek a szerverek, de jatszahatatlan. 2 meccsbol 2x szakadt meg a host
-
KisTücsök
addikt
Nem maga miatt a rendszer miatt sírnak olyan sokan, mert természetesen nem muszáj költeni rá. Aki meg megteszi, az sem kerül előnybe. Hanem azért, mert más játékok példáiból okulva, amikor megjelenik ez a rendszer, az maga után hozza, hogy a fejlesztők elhanyagolják a játékot. Élő példa ha jól tudom a H1Z1.
-
saen
Topikgazda
-
atee
őstag
Elvileg már jön valami javítás!
-
spank0309
tag
Behaltak a szerverek

-
saen
Topikgazda
Célzással kapcsolatban van most egy bug, dolgoznak a javításon, rövidesen várható a fix rá. Aki most játszik ne lepődjön meg

-
Create.
addikt
Na tegnap én is megvettem végül. Elég ratyiul fut hd very lowon 😀 1 meccsre volt időm csak, én nem öltem embert, de más se ölt meg, kivégzett az a kék áram. Így lettem 12.😂
-
ingalls
senior tag
-
vaakuum
addikt
Arra van némi esély, hogy a fű láthatóságát kitolják nagyobbra? Elég ciki, hogy 300 méterről kiszúrnak a domboldalon, mert nem mutatja körülöttem a növényzetet, miközben én meg hasalva a fűszálaktól nem látok előre 2 métert sem a sűrűbb részeken.

-
saen
Topikgazda
válasz
HoyHoy2
üzenetére
Azt is mondták, hogy egyeltalán nem is lesz új loot megjelenés előtt...
Egyébként a sírás részét azért nem értem, mert ezek a dolgok amik a ládából jönnek abszolút lényegtelenek. Úgy értem a legtöbb dolgot nem is látod ami rajtad van, kb csak a menüben. Egy OW-ban sokkal nagyobb változást okoznak az extra cuccok, mint itt.
-
ult1mate
tag
sziasztok, tegnap megvettem én is a játékot, sok tapasztalatom még nincs de ha valaki akarna funolni csapatban illetve egy két praktikát elmondana vagy szintén kezdő de van tapasztalata hasonló játéktéren az pm rám pls.
Köszi! -
HoyHoy2
tag
válasz
tepenzed
üzenetére
"Amúgy az igazi felháborodást most az váltotta ki redditen és azért oltja mindenki a studiót, mert megigérték, hogy nem lesz fizetős loot megjelenésig, ezzel viszont most szembementek, mégha ideiglenes időszakról is van szó."
hát igen, ez természetesen én sem veszem jó néven. A többivel is egyet értek
lehetett volna ezt is egy kicsit átgondoltabban, arra törekedve, hogy ne ez legyen az ember első gondolata, hogy lehúzás, akár az általad említett megoldással is. (lassan ez a kozmetika vásárlás is elérhetne arra a szintre mint a p2p model, de jó lenne
) -
tepenzed
őstag
válasz
HoyHoy2
üzenetére
jól csinálják azt meg kell hagyni, minden játékost megjutalmaznak, az eventeket viszont kellően rövidre csinálják, annak érdekében, hogy aki nagyon vágyik valamire, az majd szépen vásárol ládákat, tökéletes megvalósítás.
Ezzel ellentétben a pubg-ben megjelenés után teljesen eltűnnek az ingyenes ládák, így az előrehaladás semmivel sem fogja jutalmazni a játékost, ami egy kicsit elkeserítő, lehetne szintezés, ahol legalább 1 ládát+kulcsot dobna (például már az igazi pénzszívók, mint például a League of Legends vagy a Heroes of the Storm is bevezette az ingyen kinyitható ládákat, ez a modell kellően motiválja a játékosokat ahhoz, hogy ne hagyják abba a játékot).
Amúgy az igazi felháborodást most az váltotta ki redditen és azért oltja mindenki a studiót, mert megigérték, hogy nem lesz fizetős loot megjelenésig, ezzel viszont most szembementek, mégha ideiglenes időszakról is van szó.
Nekem nem tetszik a megjelenés utáni rendszer, pontok nem lesznek/vagy semmit nem fognak érni, rankedről egyelőre semmi infó, így tényleg csak a fun marad, jutalom nélkül.
A ruhák meg szerintem nem is annyira nagy számok, hogy hajlandó lennék érte kulcsot venni, szoknyás csávó? cmon.. -
knoxhu
senior tag
Szerintem az Overwatch-os modell pl. egészséges a játék szempontjából. Nincs trade, csak kozmetikai dolgokat kaphatsz és jutalmaznak a játékidőért, nem feltétlenül kell vásárolnod ládákat.
-
HoyHoy2
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
amíg nem a 4x scope-rt kell fizetni és a patch-ek nem csak új skineket fog tartalmazni addig engem speciel nem zavar.
-
olle
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nem muszáj költeni a játékban.

-
-
atee
őstag
Jön valami patch 438MB
-
spank0309
tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Én biztos vagyok abban hogy területileg ugyan úgy 8x8km mint ami most van, csak víz nélkül. Most jöttem rá hogy vissza lehet tartani a lélegzeted snipolás közben..
-
saen
Topikgazda
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nem mostanában. Pont tegnap olvastam egy interjút PlayerUnknown-nal és mondta, hogy minimum 6-9 hónap egy új térkép elkészítése. Még nincsenek közelében egyik új térkép befejezésének sem, még azt se döntötték el melyik jön majd előbb. Szerintem minimum 3-4 hónap még, de ez csak az én tippem, ő nem mondott semmi konkrétat.
-
adise
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Idén
-
adamkaa777
senior tag
Szerintetek mikorra lesz új map ha lesz ?
-
niof
veterán
Sziasztok!
Nekem tegnap lett meg az első csibevacsi.
Duo-ban már volt kettő, de a játékstílusom inkább a solo-ban jövedelmezőbb. Duo-ban inkább assist vagyok, haverom meg a daráló.
Mindenesetre nagyon örültem neki, hogy tegnap összejött végre!
-
spank0309
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Mindenki magyar.....
Mi is toltunk már zsinorban 2 squad wint. minél többet megyek duoban vagy squadban annál szarabb vagyok soloban 
-
HdRew
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
-
spanglee001
addikt
egyre jobb a game most zsinórba ment 2 win 4es squadokkal haverokkal jobb így

nagyon off de pont ma tudtam meg, hogy a beni bácsi is kicsit magyar [link] -
hemaka
nagyúr
Summit nem semmi figura, ebbol el konkretan, semmi mast nem csinal, csak jatszik. A felesege(ha meg az, mert ugy hirlik mar elvaltak) felig magyar egyebkent beszelgettem vele egyszer par szot errol.
saen
Most mar lehet nincs, de 2 eve beszelgettem vele, akkor meg volt.
japp, mar nincsenek egyutt. -
saen
Topikgazda
válasz
KisTücsök
üzenetére
Lesz majd bővítve, de igazából elég kevés ilyen anyag gyűlt össze. Amint láttam igazából csak az ADS használata okoz gondot, a többire azért rájönnek az emberek. Ezt be tudom tenni, de nem gondolnám, hogy annyira fontos lenne. Igazán jó kezdőknek való guide-ot még nem találtam, pedig annak több értelme lenne.
-
saen
Topikgazda
Összeállt most este twitchen Lirik, Summit, DrDisrespect és Timthetatman, mindegyik elég népszerű. A meccsüket összesen 95k ember nézi, aztán ez nem is verseny vagy ilyesmi. Elég szép számok ezek

-
forras2
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Lehet, hogy az én értesüléseim a hibásak, de úgy tudom, hogy ez a gamescomon offline game lesz

-
gyuribácsi88
addikt
-
Årpi
őstag
Viszont simán lehet, hogy vannak dedikált custom mecces napok, annyira nem követem napi szinten a VR-os streameket. Yeahunternél fixen a vasárnapok a customos napok, azt hiszem.
-
BRABUS113
aktív tag
A TheVR Custom meccsek mikor szoktak lenni?
-
törölt tag
-
sagem
addikt
Jaj ezek a bulvár stílusban megírt hírek..nem értem egy "gamer" oldalon miért van erre szükség. Pl. "máris" lecsapna..ja, máris. A PUBG recept évek óta létezik, nem ez az első ilyen játék ugye, és korábban a h1z1 is elég jó bevételeket produkált. Az a máris inkább a, "még csak most" kategória lenne. Aztán idéznek egy olyat, hogy talán DLC-ben helyet kap valami hasonló, szóval tényleg annyira rápörögtek, hogy még csak egy külön játékot sem dedikálnának a témának, csak egy DLC-t. DLC-ben hasonlót már láttunk tőlük egyébként, a Division Surviver módját, erről meg említést sem tesznek.
-
KaraDani
addikt
-
KisTücsök
addikt
Összefoglaló nem lesz bővítve valami 'kezdőknek" c rovattal? Olyan kérdések repkednek itt már kb naponta, amire amúgy kb fél perc játék után rálehet jönni.
-
Årpi
őstag
válasz
lafaty80
üzenetére
Ez eléggé "hülye" kérdés...soloban ugye a formátum MAX 1 ember lenne, squadban meg igazából 1-4. Duozni meg nem igazán tudsz soloban mert ott nem tudod kivenni az automatchinget. Így a válasz az, hogy soloban összedolgozni undorító, squadban meg azt csinálsz egyedül amit akarsz. Csak szerintem ez olyan kérdés amit fel sem kellett volna tenni.

-
olle
senior tag
-
tepenzed
őstag
arra gondolt, hogy egyedül jelentkezik squad módra, mint ahogy azt sok streamer csinálja és bizony szoktak is nyerni egyedül

Egyébként a Rockstar elég hülye szerintem, a GTA online-nak simán lehetne ilyen hivatalos módja, alapból sokan játszanak vele, hát még így. Ráadásul autók, ruhák minden már eleve megvan, túl sok dolguk nem lenne, a motor is rendben, egyszóval szerintem rohadt nagyot üthetne
-
Derrewyn
senior tag
Japán, és tulajdonképpen ez a film a Battle Royal játékok alapja, rengeteg mindent átvettek belőle.
Tegnap megnéztem, nem rossz film, még a pocsék szinkronnal is bőven élvezhető (IMDB 7.7, metascore 81). A sztori röviden annyi, hogy adott egy 42 fős osztály, akit kiválasztottak és elraboltak, hogy egy korábban lakott, de már elhagyatott szigeten Battle Royal-t játsszanak egymás ellen, és csak egy élheti túl.
Érdemes megnézni, ha tetszenek az ilyen típusú játékok.Amúgy ez a film is egy könyv alapján készült, illetve az az érzésem, hogy az Éhezők viadala írója is olvasta/látta és sokat merített a könyvből/filmből.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
lafaty80
üzenetére
Arra gondolsz, hogy elindulsz haverokkal egy squad meccsen, és te önkényesen elmész a pálya másik oldala felé? Ha igen, akkor pörgőrúgás jár érte arcba. A duo-squad játéknak az a lényege, hogy egymást segítve jussatok előrébb. Mi pl. folyamatosan szedünk fel mindenféle kiegészítőket, és kérdezgetjük egymást, hogy mire van szükség. Tegnapelőtt volt konkrétan egy olyan nyert meccsünk, amikor mindenkinek sikerült lootolnia valami értelmes AR-t, de nekem csak shotim volt szinte a végéig. Akkor az egyik társam az egyik AR-t (M416) átadta nekem, amivel a legvégén leszedtem 3 embert, és megnyertük. Ha shotim lett volna, akkor loss.
-
saen
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azok játszanak olyanokkal akik szintén 50ms felett vannak.

, amit írogattam értelmezhető sírásként? mert szerintem pont nem azt a oldalt erősítem
vagy a 2. bekezdés már általánosságba ment?

)

Amúgy támogatom.