Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgyi
senior tag
válasz
zo-lee
üzenetére
Sziasztok! Nincs tuningolva, Biosban az XMP megy csak.
Egy Logitech G13 van pluszban,de macro nincs,csak a gombokra állítva a funkciók,írányítás
Aida monitorozás nem teljesen tudom értelmezni,annyit látok hőfokok,terheltség, memória használat rendben.
A Teamspeak 3 rakott fel valami Wolf...,annak az .exe indítása piros mezőben volt, azt tegnap letöröltem,s közel 1 órát ment a játék. Kíváncsi leszek ma indul-e,vagy megint problémázik valamin?!Köszi egyébként a segítségeket,hátha lassan megoldódik a probléma!

-
surgyi
senior tag
válasz
lemusz
üzenetére
norby91 Nem akarom elkiabálni, de az ajánlott driver + Experience is fent hozzá, s most vagy 15-20 percet tesztelve nem jött elő a hiba! Ezer köszönet és hála!!!!

lemusz
Lehet megoldódott a probléma:
390.65 driver javaslatra. s 3 meccset is kibírt, s kilépéskor sem fagyott ki mint eddig! -
surgyi
senior tag
válasz
lemusz
üzenetére
saen Nincs semmi OC, vagyis az XMP profil megy csak Biosban, de már azt is próbáltam kikapcsoltam, akkor is ugyanaz.
Leírom a konfigom, mert szerintem azzal nem kellene gondja legyen.
Ryzen 5 2600 + Cooler Master vízhűtés, X470 MSI Gaming Pro Carbon, 2x8GB G.Skill Aegis DDR4-3000, MSI GTX1070Ti Gaming, 120Gb SSD+500Gb SSD, EVGA 650W tápegység Gold,Hőfokok nagyon rendben vannak, CPU 30% körül dolgozik, RAM 7-8GB foglalt csak.
Megpróbálom ezt az AIDA naplóztatást, még nem csináltam ilyet, remélem rájövök hogy műxik.
Még annyi Memória tesztek lefutottak a gépen, s minden más játék és program hibátlanul megy, csak ez az 1 játék sz@rozik velem.

-
lemusz
addikt
válasz
surgyi
üzenetére
Amikor még csak pár hónapos volt a játék akkor fagyogattam ki ok nélkül. Azóta 1x volt csak hogy kidobált, mint ahogy azt az AIDA naplózás kiderítette azért, mert én hülye 8 giga rammal kikapcsoltam a windows lapozófájlt és jól el is felejtettem.
Tehát a javaslatom: AIDA naplóztatás, hátha valami melegszik, valami kevéske, valami fut a háttérben ami bántja. Experience nem lehet gond. -
surgyi
senior tag
Üdv Srácok!
Eléggé el vagyok keseredve. Pár hete összeraktam egy konfigot, mert régi LAN-os barátok nagyon hívtak online PUBG-ra. A játék folyamatosan be crash-el. Van mikor a főképernyőnél hal ki, van mikor éppen kiugrok a repcsiből. Így lényegében játszani nem tudok egy percet sem vele. Iszonyatosan bosszant, s idegesít. Már megpróbáltam általatok javasolt orvosolásokat, de semmi nem segít. Ma Steamből letöröltem, újra felraktam. Nvidia Driver legújabb tiszta telepítéssel felrakva. (Geforce Expereience az nincs a gépen, gondolom nem az okozza) Van valami ötletetek, mert nagyon szeretném már a többiekkel csapatban tolni a gamet!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Cod nagyjából a World War, Modern Wafrare és az első Black Ops óta a WWII kivételével kuka, az új résszel együtt.
Az hogy Battle Royale nagyon aranyos tőle, de csak egy gyenge utánzat tud lenni.
Olyan mintha irányításban a Dirt Rallyt próbálod összehasonlítani egy Need for Speeddel.Aki BR "szimulátort" akar az PUBG-vel fog játszani. Aki itt nem tud érvényesülni az elmegy codozni oda nem kell skill. Jobb is ha már lecseng és csak azok maradnak, akik nem a hype miatt kezdték el.
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Teljesen igazat adok neked ,de azért a Blackout -ot emlegetni mint lehetséges alternatíva
Az a játék egy vicc évröl évre és most a csillámpóni skinekkel + ezzel a Br moddal még komolytalanabb lett az egéssz . -
niof
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem akarok személyeskedésig süllyedni, de neked - emlékeim szerint - csak bajod volt a játékkal mindig is. Szerintem egy pozitív pillanatod nem volt vele kapcsolatban.
Hiába no, nem való mindenkinek... De nem tart senki kést a nyakadhoz, hogy játssz vele. Viszont flamelni sem kell akkor! -
gyuribácsi88
addikt
Mióta kijött a blackout, el se indítottam ezt a bughalmazt. Minek? Fos szerverek, fos hitbox, unalmas 40 perces körök. Az új pálya se fog csodát tenni, mert kb 1 évig majd az is olyan szinten bugos lesz, mint a miramar. Pontosabban a miramar még most is bugos. A te szemszögedből látod a palit, lövöd, de nem vérzik viszont a lövedék csapódik valamibe, visszanézed az ő szemszögéből és van egy pici domb előtte, ami csak az ő szemszögéből van ott, a tiedből nincs. De a lényeg hogy Esport ready, és jönnek minden hónapban új skinek.
-
Winne
nagyúr
Csak bedobtam témának.

Amikor indult a topic, a játék kezdett felpörögni, azok közül az emberek közül nem látok sokat, sokan lemorzsolódtak. Ahogy jozef is írja, nincs sok dolog, amiről lehet még beszélni, aki még játszik azért játszik, mert szereti eltölteni vele az időt.
Kíváncsian várom mi lesz az új pálya megjelenése után.

-
Segal
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Még hogy nincs semmi újdonság. Megjöttek az új emojik is

-
-
zo-lee
aktív tag
Mennyivel jobb volt régen, amikor jöttek a "nagy öregek" acélos 30-40 órával, és ment folyton a csalózás, meg, hogy milyen fos is ez a játék ...

"Kár, hogy azokból a régi jó dolgokból nem maradt semmi."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy pl én is EA óta játszom a játékkal, és elejétől fogva követem a topikot, néha még írok is, de mióta a ROE megjelent, és kiderült, hogy a következő hasznos hibajavítás lófejes szkint tartalmaz, a játékot el sem indítottam :-/
-
niof
veterán
Szerintem csak mára stabilizálódott a helyzet, és nem nagyon maradt megválaszolatlan kérdés. Feleslegesen meg senki nem jön ide csak csacsogni.

Akit érdekel, úgyis követi a topikot, új player meg úgymond természetes, hogy már kevesebb van. Én még akkor számítok itt kis felfutásra, ha jön az új pálya. -
Winne
nagyúr
Egyre kevesebb régi arc van itt a fórumon, fogynak az emberek szépen.

-
markiiizi
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég vettem egy erős kis gépet, hogy szépen, fix fpssel elfusson a játék. Ez mind meg is van viszont egy olyan hiba ütötte fel a fejét, hogy csak a pubgnél random magas lesz a pingem pár másodpercig. Alapjáraton 20-40 közötti pinggel játszom es hirtelen felmegy 200-1500ig es befagy az egész játék. (Ring of Elysium, R6:siege, CS:GO, LoL: ezek mind panaszmentesek) Mondanom sem kell játszhatatlan a játék, ezért már nagyon sok mindent kipróbáltam, sőt az összes kábelt és a modemet is kicseréltettem, viszont a hiba még mindig fenn áll. Érdekesség még, hogy tegnap letöltöttem a fortniteot és láss csodát ugyan azt produkálta mint a pubg. Szóval ami az epic games, jobban mondva ami unreal engine4 motort használ(mert legjobb tudomásom szerint mind a 2 játeknak ez a motorja) ott jelen van ugyan ez a probléma. Valami ötlet esetleg?
-
Zoolee1976
aktív tag
Na erre nem gondoltam,pedig milyen magától érthetődő így utólag! Köszönöm.
-
saen
Topikgazda
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Hátsó ülés...
-
patakij
tag
válasz
Zoolee1976
üzenetére
ctrl+2-vel átülsz hátra és lősz
-
Zoolee1976
aktív tag
Gyerekek!Jetski ről hogy a rákba lehet lőni? Úgy meg szórt egy pali róla hogy csak na, én meg csak menekülni tudtam mivel nem ismerem a "titkot". Köszi.
-
anubis6
aktív tag
Figyeltétek esetleg a memória használatot akadások közben?
Nem tudom volt-e már, meg inkább a frostbite engine-es gémeknél segítség, de akár pubg-nél is lehet ilyen probléma a windows-al, szóval egy próbát megér. -
vaki
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Igen, ennek pont ideje volt már, nem is tudom hogy a rákba nem tudták eddig megcsinálni. Az a legjobb, amikor még meg is harcolsz a dropért egy másik csónakossal, aztán derül ki hogy nem tudod felszedni...

-
saen
Topikgazda
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Nekem is csak ennyi infom van, passz.
-
saen
Topikgazda
-
adakiller
senior tag
1 hónappal ezelőtti gép:
ASRock H97M Pro4 (2 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
QuadCore Intel Core i5-4690, 3700 MHz (37 x 100)
COOLER MASTER HYPER 212 EVO RR-212E-16PK-R1
16325 MB (DDR3 SDRAM) 2*8GB (KIT) Kingston HyperX KHX1600C9D3/8GX 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
Gainward GeForce GTX 980 4GB GDDR5 256bitátlag 80 fps, VGA maxon jár, proci kb 60-70 %-os terhelést kapott.
mostani:
Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator XMP HX432C16PB3K2/16
Asus ROG STRIX Z370-H Gaming alaplap
Intel Core i7-8700K CM8068403358220 4,4-re húzva
ASUS GTX1070 8GB GDDR5 STRIX-GTX1070-O8Gátlag 120 FPS, ugyanazokkal a beállításokkal. VGA maxon jár, proci kb 20%-os terhelést kap.
Saját vélemény: VGA sokkal de sokkal fontosabb, mint a CPU.
-
Tressy
senior tag
válasz
ReFleXx
üzenetére
Azt hittem hogy jóval erösebb proci jobban is tolja a vga szekerét de nem
.Igy utólag valami izmosabb vga kellett volna akkor de most meg a proc lett jóval drágább, igy végülis nem jártam rosszul mert a vga-k ára azért szépett esett.(használt de garisban gondolkodom).Biztosan jobban kihajtaná az erösebb cpu azt a vgat -
ReFleXx
addikt
válasz
Tressy
üzenetére
valamelyik nap neztem, hogy ugyanabban a gepben a 2133MHz.es ramok helyett es 3000MHz ramokat hasznalva +21-25% fps jött az 1% low frameraten, atlag frameraten "csak" 5-11%ot dobott.
es ugye sokkal hamarabb megerzi az ember azt amikor bedroppol az fps mint hogy most 132fps van prisonben allva vagy 143fps, szal az 1% low framerate többlet sokkal hasznosabb. -
Tressy
senior tag
Akinek sok fps kell annak minimum gtx 1070-1070ti-1080 vga aki megelégszik 50-70 körül annak 1050ti-1060 is megteszi.Procból meg nem árt valami mostani széria.Mondjuk elketyeget szépen a 2500k-val is 4.1ghzre húzva .16giga ram inkább amiatt kell hogy ne piszkálgassa közben a virtuális memóriát ami akadásokat okozhat.Mivel 6-7 körül eszik plusz még az os szükséglete
-
Dictator^
veterán
válasz
kelekyle
üzenetére
Múltkor 25 FPSem volt, közel médium grafikán (wackyjacky beállításaival nyomom - grafika terén).
Vicces, hogy 180-ról, 25-re esik le..
A menü FPS-em 60-ra van korlátozva. Ready megnyomása után, leesik olyan 1-2-re, majd feláll 15-20-ra.. aztán felkúszik 40-50 közé, és után lesz stabil 60.
Szóval vicces.. ha másik ready-zik, az is kiakasztja a menüm FPS-ét.Azért gondoltam, mert a nagyobb droppok a 399.xx-el eltűntek.
(#21920) niof: Sajnos több olyan embernél hallottam panaszt, akinek ilyen kártyája van.
Van akinek több FPS-e van 1060 meg 1070-el, mint nekem. -
kelekyle
őstag
-
kelekyle
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Ez a játék hibája sajnos (SZVSZ)... Én is találkozom vele. Illetve volt olyan valamelyik este, hogy harc közben végjáték fele ilyen 10-20FPSre esett be, esélytelen volt úgy bárkit is ellőni... Vagy leérkezés után 50-60FPS, ami szinte állandó.
Mikrolaggok elég bosszantóak... fix 110FPS-re van beállítva a játék de néha meg-megakad a kép. Okára még nem jöttem rá, próbáltam mindent a javítás érdekében de már elkönyveltem, hogy ilyen a játék... majd egyszer megoldódik. (más játékban nincs ilyen) -
Dictator^
veterán
417.01 -es driverrel mi a helyzet a játékkal?
Próbálta valaki?
Jelenleg a 399.xx-et használom, de a menüben lévő akadások miközben ready-zik valaki, az még mindig megmaradt... FPS droppok ugyanúgy vannak, pedig 416-ról tértem vissza a 399-re.
Config: 4770k, 1080ti, 16gb RAM ~ -
Tanisz
senior tag
válasz
surgyi
üzenetére
Nálam a reboot megoldotta. Csak tudnám, hogy miért?!
Alapból is csak annyi volt, hogy bekapcsoltam a gépet, TS-re fel, játék indít, invite, game.
Aztán elkezdődött a tortúra
(#21914) Segal Nekem ilyen mozdulatlanság nem volt, még.
Ez az éjszakai "mód" marhajó. Ilyen sem volt még
Bár ne is legyen egyik sem, mert kész röhej amit művelnek ezzel a programmal.(#21916) niof Ügyes
Így kell ezt jól csinálni.
Nem mindig az nyer, aki a több killt szerzi. Amúgy volt már úgy meccsem, hogy volt összesen 0 killem, de kb 150 hitpointom. Annál dühítőbb nincs
Ugye kb duo-ban 18 hitpointtól fekszik az ember. -
-
Tanisz
senior tag
-
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Nemrég raktam össze egy új gépet, és megvettem ezt a játékot! Minap feltelepítettem, játszottam egy pályát próbából.
Ma ismét játszani akartam vele, de random szerűen "kifagy" a játék, s szövegdobozban kéri küldjem el a jelentést a játék összeomlásáról, ezzel segítve a játék fejlesztéseket!Találkozott már valaki hasonlóval, miért omlik össze a játék?
Előre is köszi a segítségeket!

-
-
-
niof
veterán
Teljesen remenytelen loottal sikerult hoznom egy pulykavacsit. Az vege elotti szukulesig csak bandage-om volt, VSS, meg egy M16 red dot-al. Persze sunnyogtam is miatta, de a vegen meglett.

-
adakiller
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálam is ez van. Alt F4, és újra töltöm be, akkor már jó. De biztonság képpen a TSI mappáról egy backup sem árt ☺️. Tegnap spannak csak az oldalra hajlást törölte a beállítások közül, persze akkor derült ki mikor Top10-ben voltunk már... Buktuk is a gamet.
-
sagem
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nincs olyan, hogy jobb, csak az számít, hogy neked melyik tetszik jobban, azzal játssz
A "fő" nézet az FPS, de azzal kell menni amelyiket jobban kedveled 
-
Jack Oneill
veterán
Egyszeruen nem tudom eldonteni, melyik nezet a jobb. Kulso vagy belso. Mindegyiknek van valami elonye, amiert jobb, mint a masik.
Egyebkent a korabbi hozzaszolasokra reagalva nalam is elkezdte, hogy alapra all a beallitas. De minden, nem csak a grafika. Hol csinalja, hol nem. A legutolso update ota van. Ha mar inditaskor fel jon egy ablak a csalas elleni beepulorol, akkor tudom, hogy minden alapra allt. -
Wa2x_
veterán
100 óra után sem tudok lőni ezzel hétszentséges kalával...
Mindig megtréfál, egyszer ekkora íve van , máskor jobbra húz... én nem értem. Pedig én felkínáltam őszinte barátságom, de nem él vele... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

remenykedem hogy így is marad nagy segítség volt, köszi

Az a játék egy vicc évröl évre és most a csillámpóni skinekkel + ezzel a Br moddal még komolytalanabb lett az egéssz .