Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Valóban gyönyörű a játék, és nem is vga függő, hanem inkább processzor. Kíváncsi vagyok, mennyit fog gyorsulni az optimalizálásoktól.
Én a textúrát, az általános minőséget és az aljnövényzetet maximumra raktam. Bár az utóbbi rontja a túlélési esélyeket, de nekem tetszik, mégsem olyan kopár a terep. A többi low-on van. Így a nagyobb csatákban lemegy 20 fps-re is. Ezen kellene javítaniuk, és akkor tökéletes lesz a játék.Valakinek van tapasztalata physx-el? Úgy tudom a játék jobban preferálja az nvidia kártyáit, ami miatt megfontolandó a mostani hd7770-em lecserélése. Egy ti boost-al és bekapcsolt physx-el mennyire játszható a játék, van valakinek tapasztalata?
-
Amantius
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Az a helyzet, hogy kb 15 percig volt érdekes ez a látvány. Aztán elkezdtek zavarni a hulló falevelek, a blur effektek, a szálló por, szétrepülő repeszek, csillámporként szálló hullák, meg ugró platformok, meg még egy halom dolog, ami most nem jut eszembe. Szóval visszavettem mindent, mert jelentős hátrányt okoz, hogy a lényeget nem, vagy rosszul látom. Annak idején Quake 3-oztam (de rég volt), már akkor is ez volt a helyzet, persze a kornak megfelelően. Ott is ki kellett herélni a füstöt, meg egyebeket, mert csak a látást zavarta. Szóval szép meg minden, de ez nem erről szól, úgyhogy ne bánd.
-
Loha
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Nem kell csúcs VGA ahhoz hogy így nézzen ki, a jelenlegi VGA generációból a felső középkategórián simán megy így, a probléma ott van, hogy nem kapható olyan proci ami a nagy csaták alatt ki tudná szolgálni a VGA-t, de ez hamarosan változni fog. Október 23-án várható az első nagy optimalizációs patch. Ilyesmik lesznek benne:
Multithreaded RendererMany elements of PlanetSide 2 are already in separate threads, but each of those threads often have to be in lock-step with the main thread and the renderer. So we are taking the part of the renderer that actually talks to DirectX and we’re putting it into its own thread just like the UI renderer. This will give the main thread less to do per-frame, further increasing the frame rate for those with 4 or more cores.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sorozatok
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Synology NAS
- Autós topik
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- VGA kibeszélő offtopik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest