Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Szerintem nincsenek említésre méltó hátrányban az AMD VGA-k a játékban, bekapcsolt PhysX-el pedig jelenleg nem stabil a játék.
GTX 660Ti alatt nem is hiszem, hogy marad elég kraft full grafikán a GPU-ban, hogy még PhysX-et is számolgasson. Szerintem a játék VGA terén nagyon jól skálázható, viszont CPU-ból nincs olyan ami jelenleg minden esetben tudná tartani a stabil 60FPS-t, viszont most arra gyúrnak, hogy ez változzon, a hónap végére ki is is derül, hogy mire jutottak eddig. -
Amantius
senior tag
-
FischiPiSti
csendes tag
Én csak ezért nem cserélnék kártyát, nekem speciel nem is tetszik. Van pár extra effekt, de ezek egy része nem illik sztem a játékba, vagy túlzásba estek vele. Pl a lifteknél a a nanitok turbulenciája nem illik oda, a robbanásoknál pedig túl sok szikra keletkezik. Gyakorlatilag nem látni a robbanásból semmit, mert valamiért úgy gondolták jó ötlet aug 20ai tüzijátékból vett gömb rózsa formációk élethűvé teszik a tankok robbanását.
Ilyen utógondolat szaga van, felmarkolták nvidiától a pénzt, aztán nem tudtak mit kezdeni vele..
Más játékokban, pl batman arkhamnál tetszett, az extra effektek növelték a beleélést, illettek a hangulathoz itt egyedül a földdarabok repkedése aminek helye van, illetve a medic gyógyítás, healing grenade max.Arról nem beszélve hogy milyen bugos: Crashek, idővel előforduló lassulások, ha pedig földre ha lősz néha nem földdarabok pattognak ki, hanem random objektumok úgy mint fák, lépcsők, sziklák-hegyek, vagy épp egész biolaborok.
összehasonlítás:
http://www.youtube.com/watch?v=w0nGhrE4fs8 batman
http://www.youtube.com/watch?v=n5qhaEghJ74 ps2(az off verzióban a biztonság kedvéért a grafikát lejjebb vették)
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest