Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Szerintem nincsenek említésre méltó hátrányban az AMD VGA-k a játékban, bekapcsolt PhysX-el pedig jelenleg nem stabil a játék.
GTX 660Ti alatt nem is hiszem, hogy marad elég kraft full grafikán a GPU-ban, hogy még PhysX-et is számolgasson. Szerintem a játék VGA terén nagyon jól skálázható, viszont CPU-ból nincs olyan ami jelenleg minden esetben tudná tartani a stabil 60FPS-t, viszont most arra gyúrnak, hogy ez változzon, a hónap végére ki is is derül, hogy mire jutottak eddig. -
Amantius
senior tag
-
FischiPiSti
csendes tag
Én csak ezért nem cserélnék kártyát, nekem speciel nem is tetszik. Van pár extra effekt, de ezek egy része nem illik sztem a játékba, vagy túlzásba estek vele. Pl a lifteknél a a nanitok turbulenciája nem illik oda, a robbanásoknál pedig túl sok szikra keletkezik. Gyakorlatilag nem látni a robbanásból semmit, mert valamiért úgy gondolták jó ötlet aug 20ai tüzijátékból vett gömb rózsa formációk élethűvé teszik a tankok robbanását.
Ilyen utógondolat szaga van, felmarkolták nvidiától a pénzt, aztán nem tudtak mit kezdeni vele..
Más játékokban, pl batman arkhamnál tetszett, az extra effektek növelték a beleélést, illettek a hangulathoz itt egyedül a földdarabok repkedése aminek helye van, illetve a medic gyógyítás, healing grenade max.Arról nem beszélve hogy milyen bugos: Crashek, idővel előforduló lassulások, ha pedig földre ha lősz néha nem földdarabok pattognak ki, hanem random objektumok úgy mint fák, lépcsők, sziklák-hegyek, vagy épp egész biolaborok.
összehasonlítás:
http://www.youtube.com/watch?v=w0nGhrE4fs8 batman
http://www.youtube.com/watch?v=n5qhaEghJ74 ps2(az off verzióban a biztonság kedvéért a grafikát lejjebb vették)
Új hozzászólás Aktív témák

- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest