- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Ja, ha mindnél így van, akkor ok ... 1ébként ez a bekapcs a kártya briósában írja át a dolgokat? Mert bekapcs után nem sokkal volt win reinstallom és mikor megint feltettem a Riva Tunert, újra be kellett kapcsolni ... mondjuk le kellett volna futtatnom a 3dmarkot, h tutira lássam, milyen állapotban van, de elfelejtettem.
-
Magnat
veterán
Hello,
tudja valaki, mit jelent a be nem kapcsolt pipe-ok mellett a ''hw masked'' - felirat? Vki azt mondta, h az elvileg hardveresen van tiltva, de én mégis be tudtam kapcsolni. De akkor mi lehet? -
haujan
csendes tag
-
myrra
senior tag
haveromnak is ilyen kártyája van és megy neki minden pipeline, meg 1200-on a ram. a gpu-ra nem emlékszem pontosan de asszem 420-on ment.
-
elmate
tag
Javaslom a következö használatát: elmate... Azt írta h személyes segítség bogyó.
-
arpi6k
addikt
Javaslom a kereső használatát: Bővebben: link
-
elmate
tag
Ha van kérdés rajta
-
elmate
tag
Volt 6800-am, de csak nagyjából emlékszem rá. . Kutakodj egy kicsit ott a füleknél,ezeket kell látnod OVERCLOCKING ,AGP ,NVSTRAP DRIVER --ebbe lépj bele .az alul ki kell pipálni azt a helyet ahol az van hogy minden funkciót bekapcsolható vagy ilyesmi mert enélkül az aktivált pipa sem megy, már ha van ilyen a 15.2-nél van csak de ez a legújabb. Hogy az INSTALL utána látható vagy elötte nem tom. Szóval INSTALL, ezután kell látnod az aktív cuccokat, neked 12/5 v 12/6 lesz. CUSTOMIZE --itt kell pipát tenni a hiányzó rekeszekbe , oda tegyél ahol jobboldalt van szöveg mint a többinél. Ha mindent kipipálsz elrontani nem tudod a kártyát ugyhogy nyugi. Az órajelekt elöszö hagyd alapon, mert lehet hogy 16-pipával nem lehet addig huzni. Újra kell indítani a gépet utána, ezután ujra belépsz a rivába és ugyanígy megnézed hogy az ablak módosult-e 16/6-ra. A 16 pipa minden esetben bekapcsolható de lehet hogy hibázik!!! A 2003-at futtasd le és különösen a --battle of the proxikont-- és az --elefántokat-- figyeld!!! ha nem látsz hibát OK ha látsz vissza az egész, windoz és meghajtóprogramok nem segítenek ne erültesd.
-
haujan
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olvastam egy korábbi topicban, hogy bizonyos kariknál érdemes próbálkozni a letiltott futószalagok bekapcsolásával. Nos nekem egy ASUS V9999GE ketyerém van, amely nyákjában és teljes(!) felépítésében megegyezik a GF 6800 Ultrával.
A RAM-ok is ugyan olyanok. A referencia Ultra 400/1100 helyett, 350/1000MHz a frekije, valamint a 16 helyett 8, vagy 12(?) pipeline aktív. A freki emelése nem gond, hisz a cooler is a nagyobb GPU-hoz méretezett. Megy is, mint a szél!
Mégis birizgálja a fantáziámat a ''full'' Ultrára alakítás lehetősége. Nos némi kutakodás után szert tettem egy RivaTuner-re, de bátorságom elhagyott és szakértelmem e témában.....hááát málenkíj!
Ha valaki tud -főleg tapasztalati úton- segíteni, azt megköszönném. hj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest