Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sznorbi2

senior tag

Sziasztok!

Van az adott dvd íróm ami 112dbk ugye és a gond az lenne, hogy az utóbbi időkben kb. utolsó 8-10 lemeznél egyre nagyobb hibák jelennek meg persze a megírása után :) .
    A lemez felülete meg sokszor 3-4 árnyalatos lesz, vagy foltos.Gondolom kalibrációs hiba.
    Ugye a pio nem igazán alkalmas minősegi tesztre(Nero CD speed) de igazából eddig rendben müködött amit ellenőriztem vele( kb.97-99%-osak) de az utóbbi időben már csak egy NAGY 0.
    A sebességtesztet szinte mindig megszakítja valami uncorrectable error-al.
    A kb. uccsó 8-10 lemezből max 2-3-t tudott rendesen(megfelelően) beolvasni az lg dvd-rom-om a többit ő is a fent említett hibával leállítja az ellenőrzést..
    Eddig írás közben még neteztem is és mostmár semmit nem tudok csinálni mert megáll az írása.Sőt ha csak az írás megy akkor is leáll menet közben az írás és kis idő után megy tovább.Az írási sebesség pedig eléggé ingadozik.Néha 6X-osnál csak 3-4X-esen és néha pedig 4.3-5.9X-en ingadozik.
    Kábelekkel már variáltam,eddig no problem.
    Az eddigi lemezek amiket írok TDK(TTH02) TRAXDATA(RITEK G05)ez vált be a legjobban és most MAXELL(RITEK F1) ezt ismerettségem közül szinte zabálják mind az írók és mind az asztali lejátszók igaz még csak 2-et írtam meg de csak az egyik lett jó.
    Szerintetek mi lehet a baj?
    Ja a win. kb. 2 hetes a gépen.
    Bocsesz a hosszúságért.
    A válaszokat előre is köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák