Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikk2000

őstag

válasz Henker2 #1422 üzenetére

Örülünk hogy kezd irány körvonalazódni a problémád megoldása felé.

Tehát nem a windows halálozik el. Ez esetben, mint említettem, valószínű lehet a táp. A felpörgetéskori áramszükséglet túlmutat azon, amit a táp biztosítani tud úgy, hogy a többi ágon is tartani tudja a feszültséget. A próba egyszerű; másik táppal kell megnézni. De ne ótvarossal, mert ha durran vihet mindent a túlfesz.

Ha nincs másik táp a közelben (felfogtam hogy a tied elvileg erős), akkor meg lehet próbálni azt is, hogy tehermentesíted a tápot, tehát az összes vinyót/optikai egységet lehúzod a próba idejére ami nem feltétlen szükséges. Ha így nincs újraindulás a kérdéses dvd meghajtó tálca csukogatására, akkor a táp lesz a bibi. Ha a dvd egység venne fel akkora áramot hogy túlterheli a tápot, szerintem füstölne legalább... :)

Persze akár más is okozhatja.
    Valami vicces vírus, ami arra aktivizálódik amikor te lemezt teszel a meghajtóba. Online keresők futtatását javaslom.
    Vagy egy nem túl vicces fizetős program, ami a megtörését így honorálja. Szedd le azt a progit ami lemezzel kapcsolatos és úgyse működik.

Új hozzászólás Aktív témák