Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Nos a patch felrakásával megoldódott a szaggatásos probléma. Ellenben nem vágom miért a többszöröse a kódolási idő az előző (9-es) verzióhoz képest. Vki 5let ? Másrészt nem találtam benne hogy ha menü nélkül akarok szimplán DVD-t készíteni miért egy chapter lesz az egész film ? Mikor szedtem le a szalagról beállítottam hogy 300mp legyen egy jelenet, eszerint is szedte le de a végkifejlet 1 chapter lesz. Vagy atom béna vagyok és nem találtam meg az ide vonatkozó beállításokat vagy ez is egy újabb hiányosság. Aki tud vmit pls segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest