- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Nos a patch felrakásával megoldódott a szaggatásos probléma. Ellenben nem vágom miért a többszöröse a kódolási idő az előző (9-es) verzióhoz képest. Vki 5let ? Másrészt nem találtam benne hogy ha menü nélkül akarok szimplán DVD-t készíteni miért egy chapter lesz az egész film ? Mikor szedtem le a szalagról beállítottam hogy 300mp legyen egy jelenet, eszerint is szedte le de a végkifejlet 1 chapter lesz. Vagy atom béna vagyok és nem találtam meg az ide vonatkozó beállításokat vagy ez is egy újabb hiányosság. Aki tud vmit pls segítsen.
-
arpeen2
senior tag
Nos eddig a 9-est használtam teljes megelégedésemre, sosem volt bonyolult a feladat amire használtam/használom, ugyanis DV kameráról - DVD-t készítek minden esetben maximum egy menü hozzáadásával, semmi effekt semmi csicsa. Nos ebben a 9-es tökéletesnek bizonyult.
Aztán megérkezett a 10-es verzió hozzám, felraktam minden szép és jó kameráról leszedem a cuccot mpeg-be (DVD-hez beállítva) majd a megszokott kerékvágásban beállítom hogy csináljon DVD iso-t. Meg is csinálja de a kapott anyagban (az mpeg hibátlan) szaggat a kép másodpercenként 2-3x megakad a másodperc törtrészére. A kép szép lenne csak ez a szaggatás. Ugyanezt végigzongoráztuk az enyémen kívül 2 másik totál különböző gépen, ott is ugyanez a helyzet.A beállításoknál semmi extrát nem találtam amiben látnám a megoldást. Aki találkozott már ezzel a jelenséggel és sikerült megoldania, vagy csak tudja mi a megoldás, azt kérem segítsen nekem. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest