- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Charlie Gordon #13 üzenetére
Nem, de úgy tudom, hogy abban nincs deinterlace, és anélkül elég élvezhetetlen...
A borgTV-t próbáltam (kb 2 hétig) és nagyon szuper volt, bár a Videóm onScrean menüjét a világ minden kincséért sem akarta megjeleníteni, és sajna halt tőle a WinXP-m és 4x telepítettem újra, mire rájöttem, hogy a borg a hibás :((
Az ATi CD-ről feltettem az ATI multimédia centerét és abban is volt tuner-rész, de valamiért nem tudom konfigurálni vele a tunert (és csak előre beállított országok vannak, persze magyar nélkül (de pl európából is csak Csehország, Románia és Lettország van benne...))
A dsalert sem próbáltam még időhiányában.
AE -
ArchElf
addikt
Nekem Pixeview PCTV Pro kártyám van, szerintetek elviszi a Pinacle drivere a kártyát? A pixelview programja meglehetősen gagyi, és már régóta keresek hozzá normális tv-programot...
AE
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest