- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Hoppá a sírós smiley-k nem igazán sikerültek - pedig kellenek oda nagyon!
:O :O :O :O :O :O :O
Még vmi: azt olvastam vhol, a régebbi 4.xx driverekkel nincs ennyi szívás. Honnan tudok ilyet leszedni? (Lehetőleg ne full CD-s legyen, dial-up rulez...) -
greenface
aktív tag
''KB. 1 honapja vettem 1 Pinnacle PCTV PRO kártyát.
Beraktam a gépbe, minden elsőre müködött (5.11 driverrel).
Aztán 1ccer csak ''hardware initialization failed'' fogad.
Újratelepítettem a winfost, és már a kártya drivereit se tudom felrakni.
Elindul az ujhardver telepítése és talál ''PCI multimedia device''-t meg
''PCI multimedia audio device''-t, de ha
továbbnyomom akkor aszongy hogy ezen a helyen nincs informácio a hardverről, pedig ott van a CD-n.( a gyári CD-n amiről régebben elsőre felment).Ha a CD-ről futtatom a telepítőjét akkor felmásolja az összes progit, drivert, de újraindítás után ugyanez a helyzet.
Felraktam 4.01a drivert azzal tudtam capture-ölni, de a tunerről képet és hangot nem birtam csiholni. Prbáltam minden PCI slotba de ugyanez az effektus.
Ja és még 1 havernál is probáltam, ott se lehetett feltelepíteni.
Valakinek nincs valami 5lete ?''
Na ide másoltam Szandokan üzenerét, mivel nekem is nagyon hasonló a problémám. Én kb. fél éve vettem egy sima PCTV-t - nagy küszködés után win reinstall kellett neki hogy hajlandó legyen működni. Azóta ment rendesen egészen addig, míg szét nem kellett szednem a gépemet, és utána összerakáskor nem emlékeztem pontosan melyik PCI slotban volt. Nem találtam el, és ez végzetes hibának bizonyult..... :( 'PCI multimedia device' üzener fogadott, de nem ismerte fel a kártyát. 2 napi kínlódás után vahogy (sokszori driver fel-le, regcleaner, stb.) sikerölt rábírnom a windózt, hogy felismerje, de most meg 'Hardware initialisation failed' hibaüzenettel nem indul el a Vision.
Abilt KT7E, W98SE, 5.11-es driver, IRQ ütközés nincs, minden slotban próbáltam már, codecek letakarítva....
Már ott tartok, hogy kivágom ezt a sz*rt a p*csába..... Eszméletlen, mennyi szívás van vele. :0 :0 :0
Nem hiszem el, hogy win reinstall kel azért, mert egy másik slotba tettem véletlenül.... (nem shared slot, nem ütközött semmivel)
Help plíz....
Aktív témák
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest