Keresés

Aktív témák

• greenface

aktív tag

Hoppá a sírós smiley-k nem igazán sikerültek - pedig kellenek oda nagyon!

:O :O :O :O :O :O :O

Még vmi: azt olvastam vhol, a régebbi 4.xx driverekkel nincs ennyi szívás. Honnan tudok ilyet leszedni? (Lehetőleg ne full CD-s legyen, dial-up rulez...)

• greenface

aktív tag

''KB. 1 honapja vettem 1 Pinnacle PCTV PRO kártyát.
    Beraktam a gépbe, minden elsőre müködött (5.11 driverrel).
    Aztán 1ccer csak ''hardware initialization failed'' fogad.
    Újratelepítettem a winfost, és már a kártya drivereit se tudom felrakni.
    Elindul az ujhardver telepítése és talál ''PCI multimedia device''-t meg
    ''PCI multimedia audio device''-t, de ha
    továbbnyomom akkor aszongy hogy ezen a helyen nincs informácio a hardverről, pedig ott van a CD-n.( a gyári CD-n amiről régebben elsőre felment).Ha a CD-ről futtatom a telepítőjét akkor felmásolja az összes progit, drivert, de újraindítás után ugyanez a helyzet.
    Felraktam 4.01a drivert azzal tudtam capture-ölni, de a tunerről képet és hangot nem birtam csiholni. Prbáltam minden PCI slotba de ugyanez az effektus.
    Ja és még 1 havernál is probáltam, ott se lehetett feltelepíteni.
    Valakinek nincs valami 5lete ?''

Na ide másoltam Szandokan üzenerét, mivel nekem is nagyon hasonló a problémám. Én kb. fél éve vettem egy sima PCTV-t - nagy küszködés után win reinstall kellett neki hogy hajlandó legyen működni. Azóta ment rendesen egészen addig, míg szét nem kellett szednem a gépemet, és utána összerakáskor nem emlékeztem pontosan melyik PCI slotban volt. Nem találtam el, és ez végzetes hibának bizonyult..... :( 'PCI multimedia device' üzener fogadott, de nem ismerte fel a kártyát. 2 napi kínlódás után vahogy (sokszori driver fel-le, regcleaner, stb.) sikerölt rábírnom a windózt, hogy felismerje, de most meg 'Hardware initialisation failed' hibaüzenettel nem indul el a Vision.

Abilt KT7E, W98SE, 5.11-es driver, IRQ ütközés nincs, minden slotban próbáltam már, codecek letakarítva....

Már ott tartok, hogy kivágom ezt a sz*rt a p*csába..... Eszméletlen, mennyi szívás van vele. :0 :0 :0

Nem hiszem el, hogy win reinstall kel azért, mert egy másik slotba tettem véletlenül.... (nem shared slot, nem ütközött semmivel)

Help plíz....

Aktív témák