- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricso
tag
Bővebben: link
Akkor az én problémámat is a codec és a nero okozhatja? -
bumper
senior tag
Nekem is ue. a tunerkártyám van (pro) és ue-zel a packal akadt össze (ace).
Megoldás Ace uninstall, aztán ha nem indul a film G-spot. Ez megmondja milyen codec (nem pack) kell hozzá hogy le tudd játszani. Ezután már csak Google kell -
bbchris
senior tag
Az 5.95-ös Ace Mega Codec és a 63115-ös verzió előtt Neroval megy csak !! Semmi mással , legalábbis nekem nem . Nekem is a Filmek miatt kell.
-
vjannus
aktív tag
-
Flashy
veterán
kösz a tapasztalatot, akkor ezt is a listához lehet írni, hogy a kodekpakk mellett a Nero is bezavarhat. sajna ez a mostani pinnacle szoftver legnagyobb hibája hogy bármivel képes összeakadni... jó hogy nem adtad el a gépet, hiszen a hardverrel nem volt semmi gond, akkor másztál volna a falra amikor ugyanez előjön Intellel is
-
bbchris
senior tag
Szia Flashy !
Hát mint kiderült a Codecs-el semmi gond , hanem a Nero a 63115-ös zavart bele az Ace mega Codecsbe és azért nem ment a Tv tuner . Most a régebbi Nero-t raktam fel , most megy a Tuner és a Műholdas is . Csak ennyi volt a gond , már azon tűnődtem hogy eladom az egész gépet és veszek egy P4-et , de most kiválóan megy minden. Azért kösz a tanácsot , és ha még valaki olvassa ezt akkor figyeljen a Nero programra mert valamit feltesz a rodhadt amitől kiakad a tuner. -
Flashy
veterán
en azt mondom itt az ido hogy pack helyett kulon codeceket hasznalj, ez jo ''urugy'' a valtasra. a packhoz kepest nem kell sokmindent feltenni, megis megy minden film. en a mult heten dobtam ki az elozoleg bevalt packomat hogy kiprobaljam milyen anelkul es tenyleg van elet codecpack nelkul, meg videot kodolni is lehet mindossze 3-4 dolog feltelepitesevel. a Windowsnak is jobb ha nincs beregisztralva 25-30 codec foloslegesen.
-
bbchris
senior tag
Köszi a választ , már csak az a kérdés hogy november óta ment az Ace mega codec-kel , és nem tudom miért egyszercsak leállt és azóta nem bírok életet lehelni belé , csak ha nincs fent a codec . A nimonál is csak 4 menüt kellet kipipálni aztán már ment is a Tv tuner . Valahol a direct show-nál kellet üresen hagyni néhány mezőt . Vajon a Ace mega codec 6.00-ás már kezelheti a tunerkártyát ?
-
Flashy
veterán
keress rá a ne használj codec packot topikokra. most már látod hogy miért. pinnacle pctv-t a Nimo CodecPack is fejbevágta, jót szivtam mire rájöttem hogy attól nem megy.
-
bbchris
senior tag
Sziasztok !
Vane gy Pinnacle PcTv pro Tv tuner kártyám egy AMD-s alaplapba K7S8X . Minden ment tökéletesen , egyszercsak állandóan hibával elszáll és kilép belőle . Az Ace Mega codec is zavar bele mert ha leuninstallálom akkor megy tökéletesen és semmi baja , de ami a lényeg hogy WIN98 alatt Ace mega codeccel megy minden gond nélkül .
Win Xp alatt meg a Codec packkal elszáll és amikor mégse gombot nyomok újraindítja a gépemet . Ki tudja mit kell ki-ikszelni az Ace mega Codecben hogy ne zavarjon össze a TV tuner kártyával ? Milyen filtereket vagy mi az amit ne installáljak fel ? Ki találkozott hasonló hibával ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest