- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fákundó
csendes tag
Az Intel 440 chipset gyengébb az Intel 815EP-nél?
Köszi Viktorááááááá most égafejem
szerinted inkább az Abit lapok közül válasszak ,mintaz ASUS alaplapok közül? (nem tudom miért , de nekem az ASUS szimpatikusabb, de ha minőségileg vagy teljesítményben az Abit ha egy kicsit is jobb, akkor azt bválasztom, csak nem tudom összehasonlítani
)
Az Abit lapok közül az ST6 a király?
Nem tudtok segíteni abban hogy hol találhatnék teszteket az említett lapokhoz kapcsolódóan?(tudom... keresgesseka VILÁGHÁLÓÓÓÓN) de akkoriss. Hmmmm?
és köszi hogy hajlandóak vagytok foglalkozni a problémámmal , ami már messze nem a legújabb hardverekkel kapcsolatos.
[Szerkesztve] -
Fákundó
csendes tag
Hellóka!
Ugyehát én a PIII alá az abszolút námbörván istencsászár páva alapot keresném...
és az eddigiek szerint az ASUS említett lapja az , amit én keresek??
Vagy esetleg tud valaki jobbbat mondani?
(azt elvileg már tudjuk hogy az ASUS kínálatában található meg... vagy mégsem?!)
Az Intel 815-ös chipkészlet nem gyengébb az Intel 820-nál?
videokari esetében nVidia vonalon nézelőggyek? az ATI nem volt olyan jó annakidején? -
Fákundó
csendes tag
Egy kis RETRO PIII-mal
-
Fákundó
csendes tag
Szépjóestét kedves hardverrajongók!
Egy igen fontos kérdéssel fordulnék hozzátok. A problémám, amiben a segítségeteket várom , a következő lenne: van egy régi PII-es gépem, és -lehethogy hüjeség sokakszerint- szeretném kicsit ''fejlesztgetni'' ,új alaplap, proci és vinyó kerülne bele... A proci Intel P III lenne (még nemtudom melyik), a HDD egy sima 40gigás seagate(vagy ha tudtok jobbat javasolni, mongyátok bátran),de az alaplap kérdésben nemtudok dönteni, mivel nemigen értek hozzájuk.
A legjobb PIII alaplapot szeretném a gép alapjává tenni.
Egyik kérdés hogy melyik nagy gyártó lapja legyen ( ASUS, Abit (nemtudom, hogy van-e S370-es lapja), GIGABYTE, MSI ), a másik, hogy azonbelül melyik chipkészlettel rendelkezzzen ( Intel, VIA, SiS )?
Egy kis segítség, vagy tájékoztató, hogy eddig miket találtam (a hivatalos oldalakon ) :
A GIGABYTE-on belül chipkészletek: Intel 820
VIA 694
VIA 694T
VIA 694X
VIA Pro 266
(esetleg még van VIA Apollo pro és
VIA PLE133)
Az MSI-ből: MS 6368
694T Pro
MS 6309 V2.x
Pro 266 Master
MS 6337
694 Master
MS 6309 SB
Pro 266 Plus
MS 6309 Lite
(egy procis alaplapot szeretnékk)
Az ASUS lapjai: TUSI-M
TUEP2-M
TUSL2-C
TUV4X
hát nemtudom, hogy mond-e nektek valamit eza néhány adat... az Abit lapjaji közt nemtaláltam -a honlapon- a socket 370-es lapokat(persze feltéve, ha létezik)
A segítségeteket előre is köszi!
+egy PIII géphez milyen VGA karit ajánlotok? (4x AGP)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest