- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Hol nézted Te az Abit lapján az S370-es lapokat? Mert bizony ott vannak. Például az egyik legjobb (ha nem a...) ST6.
MOD: Talán itt már megtalálod. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Szerintem a TUSL2-C az ultimatív P3 alaplap, de az egyik legjobb az biztos.
ASUS kínálatában található meg
Újonnan esélytelen, régóta nem forgalmazzák.
Intel 820:
Ha jól emlékszem RAMBUS-os volt, felejtsd el gyorsan. Intel P3-ban a 815EP volt az utolsó jó, az még SDRAM-mal megy.
Videokari:
Hát lehet ATI is. AGP 4X-ben gondolkozz.
Én max. Gef4 Ti4200-ig mennék el, ATI-ban esetleg a 9500-asokig. De alacsonyabb felbontásban a relatíve gyenge proci már nem tudná kihajtani őket szerintem. -
corlagon
senior tag
P3-mas alaplapon volt pár...
Szvsz az Intel 815EP chipkészlet a legjobb, az ASUS TUSL2-C volt a nagy ász annak idején. Egyszerű, semmi fölös cucc, jól tuningolható, Tualatint is fogad. Hátránya hogy a chipkészlet csak 512 MB ramot bír. Használtan a Ph!-n 7-8k.
Mellé teszel egy 1700-1800-ra húzott Tuát, annál gyorsabb P3 nem nagyon van.
A többi chipkészlet se rossz, Via Apollo Pro 133A-s lapom is volt, csak elpuszult sajna
Videokariban Gef3 fölé nem érdemes menni, gyenge lesz hozzá a CPU. -
Petrocselli
csendes tag
Hi!
Én még most is egy P3-as lapot nyúzok,egész pontosan egy ASUS CUV4X-ME -t VIA VT82C694X Apollo Pro133A -as chipsettel,immáron 3 éve,de eddig semmi gond nem volt vele. Elég jól reagál a tuningra is. Egy P3 Intel Celeron 900-as van bent és 1116Mhz-en fagyás nélkül dolgozik. Egy hátránya van a lapnak,h. csak 2 PCI slot van az AGP Pro mellett,ami sajna igen kevés. Ezzel a kis kövülettel meg egy Gecube 9550 Extremmel a 3DMark03-ban 3058 pöttyöt produkál
A mai játékok zöme (kiv. Doom3 és Far Cry) medium, med-high beállítással szépen elfutnak.
Szal ez egy jó kis lap,ha lehet még ilyet kukázni valahol
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest