Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
S.P.Q.R.
csendes tag
Én most váltok majd 5.2.4-re
De amúgy egy nagyon izgalmas dolgon munkálkodok épp
Adatbázisok közti adatcsere illetve excel->MSSQL2005 poblémával foglalkozom. Mivel vannak ugyan programokde sok $-t kérnek
ezért magam álltam neki konvertáló progit irni PHP-ben ami CSV-t eszik és felöltött adatbázis jön ki a másik felén
A főpróba most jön, lehet drukkolni, eddig az első fázis lement, vagyis az adatok egy átmeneti táblában vannak, innentől vagy PHP-vel folytatom, vagy irok rá tárolt eljárást DB-n....Drukkoljatok ez egy fontos dolog lesz nekem, remélem menni fog
Midnenkinek jó programozást kivánok+ilyenek
[Szerkesztve] -
S.P.Q.R.
csendes tag
HI!
Köszi szépen, amit leirtál biztos jó sok óra munka volt, oldalt láttam kódja elég szabályos HTML-t generálAmúgy szeretném még megkérdezni tőled is közvélemény kutatás szerüen melyik verzióju php-t használod, illetve mennyire használod ki annak lehetőségeit. Értem ez alatt az 5-ös verzióban megjelenő OO illetve az osztályok(már volt előbb) és beépitett objektumok használatát. (Pl native driverrel csatlakoztál-e vagy mondjuk a PDO-val és ODBC használatával stb...)
utóirat:
Amúgy elsősorban ilyen projektekre gondoltam mit alitak is irtSzal nem világmegváltó 10 ezren dolgozun rajta hatalmas szoftwareket, azokat nyilván nem PHP-ben irják
Attol én még szeretem a PHP-t mert amivel foglalkozok ahhoz jelenleg ez kell, mindenkinek jó programozást, bármilyen nyelven csinálja is üdv:
S.P.Q.R.
Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest