- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
CortezX
aktív tag
-
CortezX
aktív tag
Sziasztok!
Regisztrációhoz szeretnék írni email és név stringek ellenőrzésére scrip-et, de nem nagyon akar összejönni. Nem vagyok túl jártas a php-ben és szeretném kérni a segítségeteket. Keresgéltem és ezt találtam itt a fórumban:
if (!ereg(''[a-z||0-9]@[a-z||0-9].[a-z]'', $_POST['email' ] )) {print ''Hibás!'';}
Ezzel viszont az a baj hogy minden email címet jónak talál amibe van @. Mit kellene rajt módosítani h jó legyen?Előre is thx!
[Szerkesztve] -
CortezX
aktív tag
válasz
raczger #4150 üzenetére
Hy!
Köszi a gyors választ de nekem ez valahogy nem működik. Próbálgattam másik scripteket csinálni azok menten szépen de ez az insert sajnos nem. Kezdő vok még a témában. A script-et betettem a head-ba az onclick utasítást pedig egy gombhoz rendeltem. De nem tesz be sehova semmit
Please Help!?
-
CortezX
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy lehet megcsinálni azt, ha egy gomra vagy smile -ra kattintok beszúrja a hozzárendelt kódot/szöveget a szövegmezőbe ahol épp a kurzor áll. Mint például itt PH!-n a hozzászólás szerkesztésénél?
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest