Aktív témák
-
Geree
senior tag
Hát talán azért mert az oldalon belül ''dinamikusan'' cserélte volna a taralmat
Azért kösz mindenkinek...de iframe+js-el megoldottam, aztán majd meglátjuk milyen lesz...
(eddig jó mindenhol))
-
Geree
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #52 üzenetére
Én is inkább ugy csinálnám...csakhát egy tetü lassu szerverre kell egy oldal amin elég sok kép van és lassu amig betölti... A dinamikusság nem fontos hiszen ez egy egyszeri oldal. vagyis egyszer elkészül és ugy marad.
A lényeg a platformfüggetlenség lenne....
Szóval most akkor ugy kell mérlegelni hogy:
PHP + lassu oldalbetölés de platformfüggetlen vagy HTML + IFrame + JS.....:S
igazából én már a 2. variáció fele hajlom a lassúság miatt... -
Geree
senior tag
kicsit elszórakoztam ezzel az iframees izével...szóval az a gond ha már iframe van akkor JS is kell sajnos
szóval még gondolkodom a megoldáson....
ha MySQL vagy valami adatbázisból szedi a szövegeket, akkor sem lehet igy megoldani?
Ha iframe-esen csinálom akkor olyan kéne hogy ha egy linkre rákattintok, 2 külön iframe-ben nyisson meg különböző de meghatározott tartalmakat...ez JSel lehetséges tudomásom szerint, de igy is sokkal bonyibb lenne mint a php....
-
Geree
senior tag
Köszi!!
és tényleg nem lehet valahogy ezt php-val megoldani?
amit hz hefti írt az műxik csakhát tényleg újratölti az oldalt ami a sok kép miatt nem előnyös... -
Geree
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #41 üzenetére
Akkor köv. kérdésem
az iframe mennyire platformfüggetlen?
(Explorer/Motilla-Firefox/Netscape/Konqueror stbstb... támogatják? mert igazából ezért nem IFrame-el csináltam... -
Geree
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehetne a következő dolgot megcsinálni....
[link]
Szóval egy ''dobozos'' megoldás div+css-el. A kérdésem az hogy hogy lehetne egyszerűen megoldani ha a neüben kattintok valamire akkor csak a tartalom doboz frissüljön...a mewnü és a háttér ne töltődjön be újra....
Remélem érthető :S
Pls Help! thx
Geree -
Geree
senior tag
Köszi szépen a válaszokat. Megpróbálok összedobni valamit...
-
Geree
senior tag
még elég uj vagyok phpben...
a következő kérdésem lenne:
adott 1 $szoveg változó ami mondjuk 10 féle értéket (szöveget) vehet fel.
ezt a változót ugy kéne megvizsgálni, hogy van-e benne egy bizonyos szövegrész... (pl. ha $szoveg=''Lakatosné Kis János vagyok'') akkor mondjuk azt szeretném vizsgálni, hogy van-e benne a ''Kis'' szövegrész és ez alapján adnék egy másik változónak értéket.
Remélem értető, mit szeretnék...(és tudtok segíteni
)
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged