Aktív témák
-
vakondka
őstag
válasz
cidalain #4564 üzenetére
Ha jól tudom, a levelező szerverek SPAM szűrői nem díjazzák ha olyan levelet küldesz aminél sok e-mail cím van a bcc-ben, mert egyből spam listára tesznek...
...valahol láttam egy megoldást, de nem tudom hol...
a lényege:
- minden levelet egyesével küld ki
-egymás után csak 20 levelet küld ki, utána a javascript settimeout függvényét kihasználva vár
legalább 10-20 másodpercet és küldi a következő 20-at.
- lényegében meghívja mindig ugyanazt a küldő oldalt, csak az id-t növeli 20-al, így a php-sql szkript először az első 20, utána a második 20, stb. e-mail címet választja ki és küldi el a mail függvénnyel.
Tudom, akár meg is írhatnám a progit, de van egy szolgáltató, aki évi 10.000+Áfa-ért havi 10.000 e-mailt elküld nekem és még ad hozzá egy jó kis felületet is html szerkesztési lehetőséggel, stb. :))
A mail függvénynél megadhatod azt is hogy honnan érkezzen a levél:
pl:
mail(''címzett@domain.hu'', ''Tárgy'', ''üzenet szövege'', ''From: feladó@emailcíme.hu''); -
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #4513 üzenetére
már tárgytalan a dolog, mert megcsináltam máshogyan...
bár attól függetlenül nem értem miért nem ment nálam. lehet elnéztem valamit mert kolléga írta hogy a szintaxis nála működött...
az volt a bajom hogy annyi mindent kellett volna egy hülye függvénybe rakni hogy pontosan azt se tudtam hogy mi kell. végiggondolva ez a lekérdezés nem is kellett
menühöz keresni a hozzá tartozó termékeket, de csak akkor kiiratni menünél, ha ez a termék ennél a menünél a lemélyebb szinten van. tehát ha megvolt a termék, akkor megnézni hogy mimás menükhöz tartozik - itt megint vissza lekérni a menütáblából, és ha a többi menü magasabb szintű akkor itt kiiratni, ha van nála alacsonyabban is akkor nem.
blááá
na mindegy megcsináltam
azért köszi a commenteket amikkel próbáltatok megoldást
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest