Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
gondoltam,hogy nem olyan egyszerü,de reménykedtem benne,hogy már van valami hasonló kész folyamat ilyenre, mivel elég sok helyen jól jönne ha egy weblapon lévő katalógust vagy árlistát szerkeszthető formátumban egy táblázatba le kéne menteni.
-
repvez
addikt
ja azt elfelejtettem írni,hogy fingom sincs semmilyen programozáshoz, ezért is nem tudtam,hogy hol kérdezzem meg, így sajnos amit mondtatok se mond sokat nekem ez a dom meg parsolás.
Tehát az biztos hogy nem tudnám én megcsinálni magamtól a dolgot hacsak nincs valami szájbarágós útmutató,hogy hogyan is kell ez megoldani. -
repvez
addikt
lehet hogy nem jó topicban érdeklődök,de azt meglehet valahogy oldani,hogy egy weblapról kinyerni adatokat excel formátumban?
Lehetőleg olyan ami nem kell hogy módosítson az eredeti weblapon semmi beavatkozást
A tipmix oldaláról akarom leszedni az adatokat, hogy tudjam szűrni az adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest