Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Gondoltam ha azt mondom, hogy nem küldi el akkor ebben minden benne van de akkor részletezem
Bekerülök a feltételblokkba (100%) és nem ad hibaüzenetet, csak nem küldi el az e-mailt. Amúgy most jutott eszembe: laptopról vagyok és itt eddig nem volt szerverem. PHP miatt most rögtönöztem egyet de semmi extra (pl. nincs port forward). Ez lehet probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bekerülök a feltételblokkba (100%) és nem ad hibaüzenetet, csak nem küldi el az e-mailt. Amúgy most jutott eszembe: laptopról vagyok és itt eddig nem volt szerverem. PHP miatt most rögtönöztem egyet de semmi extra (pl. nincs port forward). Ez lehet probléma?