- BlitzWolf termékek topicja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Hát, hogy css stíluslappal akartam megcsinálni az oldalt. Egy konkrét html lapot akarok betölteni a frame-be. Az oldalon a jobb oldali menüben szereplő lapokról van szó. A javascript-hez semmit sem értek, még annyit sem, mint a html-hez, pedig az sem sok
. Arra nincs valamilyen megoldás, hogy egy css-el dizájnolt oldalba hozzak létre egy frame-et? Ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsi, tényleg nem értek hozzá
-
v.tom
őstag
Helo! Remélem jó helyre írok, úgy láttam, itt azért gyakrab megfordulnak szakavatottak
Én nagyon kis mértékben értek csak a programozáshoz, ezért is fordulok hozzátok. Jelenleg van egy működő oldalam, amit kb 10 perces munkával meg tudna csinálni bárki, azért gondoltam kcisit fejlesztek rajta, kinéztem magamnak css sablonokat, amiken tudnék alakítani, de a fő gond, hogy egyáltalán nem tudom, miként lehetne megoldani, hogy a frame-ekhez hasonlóan, egy linket a megadott helyre töltsek be a lapon. Remélem érthetően fogalmaztam. Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest