- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mobil flották
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lalimano #6792 üzenetére
Hali!
Én a dynamicdrive-os cucc helyett egy sokkal szebbet és egyszerűbbet ajánlanék: a jQuery load() függvényét, itt találsz rá nagyon jó doksit és példát is: [.load()]
A dynamicdrive-os kód szerintem eléggé összegányolt/-tákolt, a jQuery-s kód pedig sokkal flexibilisebb, ráadásul kisebb és áttekinthetőbb kódot is eredményez szerintem.Ingyenes oldalnak Speeedfire kolléga korábban ezt javasolta: [link]
Állítólag ez fasza, ingyenes, gyors, nincs reklámcsík. Én még nem próbáltam, de biztos nem rossz.
Szerk.: bocs, most látom, a regisztráció úgy látszik, most leállt.Akkor csak olyat tudok, aminél domaint azért kell regisztrálni (az nem ingyenes, de nagyon kevésbe kerül, kábé egy havi üveg sör ára
): newhosting.hu .
Mondjuk itt ne várj túl nagy előzékenységet az ügyfélszolgálatosok részéről (tapasztalat)...
Biztos valaki tud ajánlani más ingyenes, reklámcsíkmentes oldalt is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lalimano #6788 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy ne töltődjön újra az oldal, és a cím is változzon, mindenképpen AJAX-ot kell választanod. AJAX esetén is úgy oldható meg az, hogy a cím változzon, hogy hashmarkot (kettőskereszt - #) pakolsz a címek végére. Hogy a hashmarkkal ellátott címek Google által is indexelhetők legyenek, általában úgy szokták megoldani, hogy a hashmark után még kerül egy felkiáltójel is (#!), és utána következik a cím. Példa: http://oldalad.hu/valami.php#!/masikvalami.php
Erről itt található egy Google-cikk: [link].
Ha megfigyeled, Facebooknál is sokszor ezt a módszert alkalmazzák: a cím végére esetenként kerül egy #! jel, majd a megfelelő cím, és AJAX-szal töltődik be az új tartalom. (Nem mindig csapódik hozzá ez a fajta cím, de sűrűn.)Itt is van egy lehetséges megoldása a problémának: [link]. (Egyébként leegyszerűsített megoldás, mert így a háttérben a teljes tartalom újratöltődik, és csak a megfelelő részt kivéve csapja hozzá a főtartalomhoz.)
Ahogy elnézem, Te iframe-ekkel oldod meg, az úgy elég melós, nem is egy szép megoldás.
Ha még nincs nagy tapasztalatod a webfejlesztésben, javaslom, hogy az AJAX-os megoldást egyelőre még ne próbálgasd, mert nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest