- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lalimano #6792 üzenetére
Hali!
Én a dynamicdrive-os cucc helyett egy sokkal szebbet és egyszerűbbet ajánlanék: a jQuery load() függvényét, itt találsz rá nagyon jó doksit és példát is: [.load()]
A dynamicdrive-os kód szerintem eléggé összegányolt/-tákolt, a jQuery-s kód pedig sokkal flexibilisebb, ráadásul kisebb és áttekinthetőbb kódot is eredményez szerintem.Ingyenes oldalnak Speeedfire kolléga korábban ezt javasolta: [link]
Állítólag ez fasza, ingyenes, gyors, nincs reklámcsík. Én még nem próbáltam, de biztos nem rossz.
Szerk.: bocs, most látom, a regisztráció úgy látszik, most leállt.Akkor csak olyat tudok, aminél domaint azért kell regisztrálni (az nem ingyenes, de nagyon kevésbe kerül, kábé egy havi üveg sör ára
): newhosting.hu .
Mondjuk itt ne várj túl nagy előzékenységet az ügyfélszolgálatosok részéről (tapasztalat)...
Biztos valaki tud ajánlani más ingyenes, reklámcsíkmentes oldalt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Honda topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest