Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Igen, ilyesmi is megfordult a fejemben, talán átnevezem, csak ahhoz meg kell keresni az összes hivatkozást. Az awstats oldalon nincs részletes infó, nálam meg nem került bejegyzés sehova.
De lehet, hogy csak ez miatt van, mondjuk frissíti az infókat akkor is, ha egyik oldalról a másikra lép valaki?if ($sb_action != "refresh") {
if (iMEMBER) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."users SET user_lastvisit='".time()."', user_ip='".USER_IP."' WHERE user_id='".$userdata['user_id']."'");
}
$cond = ($userdata['user_level'] != 0 ? "'".$userdata['user_id']."'" : "'0' AND online_ip='".USER_IP."'");
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."online WHERE online_user=".$cond."");
if (dbrows($result) != 0) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."online SET online_lastactive='".time()."' WHERE online_user=".$cond."");
} else {
$name = ($userdata['user_level'] != 0 ? $userdata['user_id'] : "0");
$result = dbquery("INSERT INTO ".$db_prefix."online (online_user, online_ip, online_lastactive) VALUES ('$name', '".USER_IP."', '".time()."')");
}
$result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."online WHERE online_lastactive<".(time()-60)."");Bár ez túl sokat nekem nem mond.
Most kiszedtem a settimeout sort.
Mondjuk az üzenőfal csak bejelentkezve használható. -
Annyira sok volt a gépemnek, h már ablakot sem tudtam normálisan váltani, minden 2.-ra dobta fel az ablakokat, az msn-es ablakot meg egyáltalán nem, csak ha az ikon-nál rámentem a megnyitásra, és utána a beszélgető ablakra. Nemérdemes ennyit vele szenvedni. Inkább vettem ugyanabbol a képből egy kisebbet, végülis az is megoldotta a szükségletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Windows 10
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

No, ez má' nagyon off.