Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Most egy PHP progiban egy MySql lekérdezés eredményét kellene exportálni, hogy az excel meg tudja nyitni további feldolgozás céljából. A phpMyAdmin exportálja nekem az egész adatbázist, de nekem csak a lekérdezés eredménye kéne. Hogy lehet ezt megoldani? -
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Adatbázisból lekérdezés után úgy szeretnék listázni , hogy 30 soronként megálljak, majd egy gomb megnyomására tovább listázzak újabb 30 sort, vagy egy másik gomb megnyomására az előző 30 sort listázzam. Van valami egyszerű megoldás erre?
Osztály nem játszik.
[Szerkesztve] -
Lacir
csendes tag
válasz
DArchAngel
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm válaszodat
-
Lacir
csendes tag
válasz
DArchAngel
üzenetére
Pl.:
Bekérem a nevet, cégnevet, stb... plussz mondjuk a megyéket list/menuvel kínálom fel.
Vissza akarom kapni ezeket az adatokat formban a kiválasztott megyével együtt, hátha meg kell azt is változtatni.
Most is visszakapom a megyét, de nem list/menuben, így kézzel kell beírni a változást, ami hibás is lehet
[Szerkesztve] -
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Egy formba kérem be az adatokat, amelyben vannak list/menu elemek is. Ezt egy php dolgozza fel és teszi MySQL-be.
Ezeket az adatokat később módosítanom kell, ezért visszaolvasom őket szintén egy formba.
Pl.:<input name=''cegnev'' size=30 value=''<?= $cegnev?>''>
Hogy lehet megoldani, hogy a list/menu elemeket is úgy kapjam vissza, ahogy elküldtem őket.
Tehát list/menuként kapjam vissza az aktuális értékével és választhassak.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest