- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Most egy PHP progiban egy MySql lekérdezés eredményét kellene exportálni, hogy az excel meg tudja nyitni további feldolgozás céljából. A phpMyAdmin exportálja nekem az egész adatbázist, de nekem csak a lekérdezés eredménye kéne. Hogy lehet ezt megoldani? -
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Adatbázisból lekérdezés után úgy szeretnék listázni , hogy 30 soronként megálljak, majd egy gomb megnyomására tovább listázzak újabb 30 sort, vagy egy másik gomb megnyomására az előző 30 sort listázzam. Van valami egyszerű megoldás erre?
Osztály nem játszik.
[Szerkesztve] -
Lacir
csendes tag
válasz
DArchAngel #232 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm válaszodat
-
Lacir
csendes tag
válasz
DArchAngel #230 üzenetére
Pl.:
Bekérem a nevet, cégnevet, stb... plussz mondjuk a megyéket list/menuvel kínálom fel.
Vissza akarom kapni ezeket az adatokat formban a kiválasztott megyével együtt, hátha meg kell azt is változtatni.
Most is visszakapom a megyét, de nem list/menuben, így kézzel kell beírni a változást, ami hibás is lehet
[Szerkesztve] -
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Egy formba kérem be az adatokat, amelyben vannak list/menu elemek is. Ezt egy php dolgozza fel és teszi MySQL-be.
Ezeket az adatokat később módosítanom kell, ezért visszaolvasom őket szintén egy formba.
Pl.:<input name=''cegnev'' size=30 value=''<?= $cegnev?>''>
Hogy lehet megoldani, hogy a list/menu elemeket is úgy kapjam vissza, ahogy elküldtem őket.
Tehát list/menuként kapjam vissza az aktuális értékével és választhassak.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE (esim)
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest