- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Most egy PHP progiban egy MySql lekérdezés eredményét kellene exportálni, hogy az excel meg tudja nyitni további feldolgozás céljából. A phpMyAdmin exportálja nekem az egész adatbázist, de nekem csak a lekérdezés eredménye kéne. Hogy lehet ezt megoldani? -
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Adatbázisból lekérdezés után úgy szeretnék listázni , hogy 30 soronként megálljak, majd egy gomb megnyomására tovább listázzak újabb 30 sort, vagy egy másik gomb megnyomására az előző 30 sort listázzam. Van valami egyszerű megoldás erre?
Osztály nem játszik.
[Szerkesztve] -
Lacir
csendes tag
válasz
DArchAngel #232 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm válaszodat
-
Lacir
csendes tag
válasz
DArchAngel #230 üzenetére
Pl.:
Bekérem a nevet, cégnevet, stb... plussz mondjuk a megyéket list/menuvel kínálom fel.
Vissza akarom kapni ezeket az adatokat formban a kiválasztott megyével együtt, hátha meg kell azt is változtatni.
Most is visszakapom a megyét, de nem list/menuben, így kézzel kell beírni a változást, ami hibás is lehet
[Szerkesztve] -
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Egy formba kérem be az adatokat, amelyben vannak list/menu elemek is. Ezt egy php dolgozza fel és teszi MySQL-be.
Ezeket az adatokat később módosítanom kell, ezért visszaolvasom őket szintén egy formba.
Pl.:<input name=''cegnev'' size=30 value=''<?= $cegnev?>''>
Hogy lehet megoldani, hogy a list/menu elemeket is úgy kapjam vissza, ahogy elküldtem őket.
Tehát list/menuként kapjam vissza az aktuális értékével és választhassak.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest