- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #9495 üzenetére
A következő a gond, van egy .ctp fileom, ami egy cakephp template, ebben php,javascript, és html van vegyesen...
Elején php, majd egy script amivel a tartalmat eltűntetem (content), ugyanezen script egy másik divet előtérbe hoz (check) , amiben php kód van, ha egy php változó true, akkor ezen divet (check) el szeretném rejteni, és a másik divet(content) megmutatni, ha a változó false, akkor hibaüzenet, és a (content) rejtve marad. Ugye ezzel az a problémám, hogy php kódból nem tudom hogyan kéne elrejteni/megmutatni diveket, valamint azt sem tudom, hogy abban a scriptben ahol az elején inicializáltam a változótól függően, hogy változtassam a divek láthatóságát?:S
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #9495 üzenetére
Ritkán szoktam használni, pl hírekhez, tartalmakhoz tartozó kategória miatt. De magától a sok táblától még mindig félek. Eddig a legtöbb 15 tábla volt, hát nem örültem a végén. Nyáron valószínűleg lesz egy webshop rendszer, amiben be fogok segíteni. Na ott hát...60-70 tábla van előre láthatólag. Több nyelv, több raktár, több ország. Előre félek mi lesz ott.
De majd a legközelebbi projektben már így fogom megoldani.
Amúgy meg pont, hogy szerintem ez a sztrignes megoldás az egyszerűbb, vagy legalábbis annak tűnik. A cimkefelhő és keresés miatt is. Eddig 4 oldalon használtam ezt a megoldást, nem volt lassulás az oldalon és könnyen átlátható.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged