Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #9495 üzenetére
A következő a gond, van egy .ctp fileom, ami egy cakephp template, ebben php,javascript, és html van vegyesen...
Elején php, majd egy script amivel a tartalmat eltűntetem (content), ugyanezen script egy másik divet előtérbe hoz (check) , amiben php kód van, ha egy php változó true, akkor ezen divet (check) el szeretném rejteni, és a másik divet(content) megmutatni, ha a változó false, akkor hibaüzenet, és a (content) rejtve marad. Ugye ezzel az a problémám, hogy php kódból nem tudom hogyan kéne elrejteni/megmutatni diveket, valamint azt sem tudom, hogy abban a scriptben ahol az elején inicializáltam a változótól függően, hogy változtassam a divek láthatóságát?:S
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #9495 üzenetére
Ritkán szoktam használni, pl hírekhez, tartalmakhoz tartozó kategória miatt. De magától a sok táblától még mindig félek. Eddig a legtöbb 15 tábla volt, hát nem örültem a végén. Nyáron valószínűleg lesz egy webshop rendszer, amiben be fogok segíteni. Na ott hát...60-70 tábla van előre láthatólag. Több nyelv, több raktár, több ország. Előre félek mi lesz ott.
De majd a legközelebbi projektben már így fogom megoldani.
Amúgy meg pont, hogy szerintem ez a sztrignes megoldás az egyszerűbb, vagy legalábbis annak tűnik. A cimkefelhő és keresés miatt is. Eddig 4 oldalon használtam ezt a megoldást, nem volt lassulás az oldalon és könnyen átlátható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged