- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sk8erPeter #9363 üzenetére
Ha jól értettem, az volt a kiindulópont, hogy meg akarja jeleníteni listaszerűen felsorolva és különállóan is.
Ha már az oldalon van a 5 cikk content, akkor meg minek újra lekérni? Persze le lehet.
- Egy rész amit írtam kliens oldalt terhel, nem szervert, nem tudom ez neked honnan jön.
- Másrészt, nem egy blokk mozgatás és 2 div display css switch fogja kinyírni a js motort még egy akár ie6-ban sem.Ha a php kódra gondolsz:
Az, hogy most oldalakra tördelve 5-öt vagy 6-ot jeleníti meg vagy mittoménhogy' azt már ő tudja. Irtam is pszeudokódként kell értelmezni, ami kódot leírtam.Most vagy a te problémádat nem értem vagy egyiket se.
Ha valamit nagyon félreértettem volna szóljatok és törölöm a hsz-eket. -
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter #9363 üzenetére
"Ha arról beszélsz, hogy abban a bizonyos fájlban egy normálisan felépített HTML-tartalom van, és abból csak pl. egy adott id-vel rendelkező div-et szeretnél megjeleníteni"
Igen igen, erről lenne szó
Köszönöm neked is még egyszer ezt jQuery-s megoldást kipróbálom majd!
Egyébként igazad van, normál esetben adatbázis kellene stb., de semmi extráról nincs szó, elég egyszerű lap, nem portál, blog, vagy ilyesmi, és csak arra kellene, hogy a már meglévő írások külön is olvashatók és linkelhetők legyenek. És egyelőre csak localhoston megy az egész (easyPHP-vel), szóval még csak próbálgatás szinten van ez.
Köszi mindenkinek még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest