Hirdetés
- 1 VII Japán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Akkor sem indokolt, hogy másodpercenként AJAX-os kéréseket intézz a szerver felé...

Használd ezt a visszaszámláláshoz, ez elintézi neked, ki is írja, testreszabható:
jQuery Countdown
Nyilván úgy inicializálod, hogy mondjuk egy script tagbe berakod PHP-vel a kezdeti időt.
Egy oldalon én is pont sorsoláshoz ezt használtam fel.
Ezzel azt is meg tudod oldani, hogy a visszaszámlálás lejártakor meghívsz egy tetszőleges függvényt - pl. újrakezded a visszaszámlálást. Nagyon hasznos, visszaszámlálásokhoz "must-have".Egyébként mint említettem, ha nagyon parázol a kliensoldal pontossága miatt, akkor se másodpercenként korrigálj és vesd össze a kliensoldali számláló értékével.
De ha szerveroldali idővel inicializálod a visszaszámlálót, akkor a kliensoldal nem lesz annyira pontatlan, hogy emiatt különösebben meg kellene ijedned.(#8792) cAby: Szívesen!

-
CSorBA
őstag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Kiíratod a server időt, és javascripttel számoltatod. De most nem tiszta, visszaszámlálót akarsz, vagy csak sima "szerverpontos" órát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,3" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest