- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És mi ezzel a filozófiával a probléma? Úgy tűnt, mintha ezt negatív dolognak akarnád beállítani.
(#8744) Speeedfire : "4. Adjuk el pofátlanul drágán (a sz*rt)."
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Attól még, mert valaki ingyenes CMS-sel dolgozik, vesz hozzá egy igényes sablont, mert mondjuk nincs pénze külső, brutális pénzekért dolgozó dizájnerre, vagy csak simán talált egyet, ami neki megfelel, és aztán még módosítgatja az oldalt ízlésének és az igényeknek megfelelően, nem értem, miért kellene, hogy szar legyen egy weboldal!
Azt meg el kell fogadni, hogy ami jól néz ki, megfelel az igényeidnek, azt általában igenis meg kell fizetni.Tudod, mi a nevetséges? Amikor hozzánk bejött az irodába egyszer egy csávó, hogy ő 35 ezer Ft-ért (!!!) komplett ingatlanközvetítő portált akar összetett keresővel, admin-felülettel, képfeltöltési lehetőséggel, stb.
Azt hittem, eldobom az agyam...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest