Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És mi ezzel a filozófiával a probléma? Úgy tűnt, mintha ezt negatív dolognak akarnád beállítani.
(#8744) Speeedfire : "4. Adjuk el pofátlanul drágán (a sz*rt)."
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Attól még, mert valaki ingyenes CMS-sel dolgozik, vesz hozzá egy igényes sablont, mert mondjuk nincs pénze külső, brutális pénzekért dolgozó dizájnerre, vagy csak simán talált egyet, ami neki megfelel, és aztán még módosítgatja az oldalt ízlésének és az igényeknek megfelelően, nem értem, miért kellene, hogy szar legyen egy weboldal!
Azt meg el kell fogadni, hogy ami jól néz ki, megfelel az igényeidnek, azt általában igenis meg kell fizetni.Tudod, mi a nevetséges? Amikor hozzánk bejött az irodába egyszer egy csávó, hogy ő 35 ezer Ft-ért (!!!) komplett ingatlanközvetítő portált akar összetett keresővel, admin-felülettel, képfeltöltési lehetőséggel, stb.
Azt hittem, eldobom az agyam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő