Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Apple Watch
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
lalimano
üzenetére
Hali!
Én a dynamicdrive-os cucc helyett egy sokkal szebbet és egyszerűbbet ajánlanék: a jQuery load() függvényét, itt találsz rá nagyon jó doksit és példát is: [.load()]
A dynamicdrive-os kód szerintem eléggé összegányolt/-tákolt, a jQuery-s kód pedig sokkal flexibilisebb, ráadásul kisebb és áttekinthetőbb kódot is eredményez szerintem.Ingyenes oldalnak Speeedfire kolléga korábban ezt javasolta: [link]
Állítólag ez fasza, ingyenes, gyors, nincs reklámcsík. Én még nem próbáltam, de biztos nem rossz.
Szerk.: bocs, most látom, a regisztráció úgy látszik, most leállt.Akkor csak olyat tudok, aminél domaint azért kell regisztrálni (az nem ingyenes, de nagyon kevésbe kerül, kábé egy havi üveg sör ára
): newhosting.hu .
Mondjuk itt ne várj túl nagy előzékenységet az ügyfélszolgálatosok részéről (tapasztalat
)...Biztos valaki tud ajánlani más ingyenes, reklámcsíkmentes oldalt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
): newhosting.hu .
)...