Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hogy egymás utáni mysql_query-ket hajtottam végre, az a kódban meg elég csúful mutat, sokkal szebb, ha konkatenálom egy sztringbe a lekérdezéseket, majd egymás után végrehajtom MySQLi-függvényekkel, ahogy írtam.
Nem tudom, mitől szebb. Ha arra van szükséged, hogy 2 query-t lefuttass egymás után, akkor azt le kell futtatni egymás után, miért csúnya ez?Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő
Annak idején az első munkámat úgy kaptam meg, hogy lóf*szt se értettem az egészhez. Konkrétan javascript-et az első, beugró feladatomnál írtam először
.mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
A valóságban ennél sokkal fontosabb, hogy olyan megoldásokat alkalmazz, amelyek részedről igénylik a legkevesebb erőforrást. Senki sem fog fizetni azért, mert megspóroltál 0.3% processzoridőt, vagy hogy 0.2 másodperc helyett 0.13 alatt jön be a weboldal. -
tob!as
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő, most egyelőre szeretném magam minél jobban kiképezni, és megtanulni, hogy mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
Teljesen jogos, de azért arról az apró gondolatról se feledkezzünk meg, hogy mindezek mellett sokkal átláthatóbb programkódot lehet csinálni mysqli-vel, pláne ha obejktumközpontúbb szemléleted van. => több hét/hónap után is tudni fogod hogy mit miért és hogyan csináltad, adott esetben még újrahasznosítható mysql osztályt is tudsz csinálni kedved szerint. -
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
mysqli használata ajánlott, és teljesen mindegy hogy 3 ezred másodpercel gyorsabban fut vagy nem, nem azért szeressük mert gyorsabb/lassabb

Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gyúrósok ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Avast! Antivirus topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.