Hirdetés
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Netfone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hogy egymás utáni mysql_query-ket hajtottam végre, az a kódban meg elég csúful mutat, sokkal szebb, ha konkatenálom egy sztringbe a lekérdezéseket, majd egymás után végrehajtom MySQLi-függvényekkel, ahogy írtam.
Nem tudom, mitől szebb. Ha arra van szükséged, hogy 2 query-t lefuttass egymás után, akkor azt le kell futtatni egymás után, miért csúnya ez?Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő
Annak idején az első munkámat úgy kaptam meg, hogy lóf*szt se értettem az egészhez. Konkrétan javascript-et az első, beugró feladatomnál írtam először
.mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
A valóságban ennél sokkal fontosabb, hogy olyan megoldásokat alkalmazz, amelyek részedről igénylik a legkevesebb erőforrást. Senki sem fog fizetni azért, mert megspóroltál 0.3% processzoridőt, vagy hogy 0.2 másodperc helyett 0.13 alatt jön be a weboldal. -
tob!as
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő, most egyelőre szeretném magam minél jobban kiképezni, és megtanulni, hogy mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
Teljesen jogos, de azért arról az apró gondolatról se feledkezzünk meg, hogy mindezek mellett sokkal átláthatóbb programkódot lehet csinálni mysqli-vel, pláne ha obejktumközpontúbb szemléleted van. => több hét/hónap után is tudni fogod hogy mit miért és hogyan csináltad, adott esetben még újrahasznosítható mysql osztályt is tudsz csinálni kedved szerint. -
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
mysqli használata ajánlott, és teljesen mindegy hogy 3 ezred másodpercel gyorsabban fut vagy nem, nem azért szeressük mert gyorsabb/lassabb

Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.