Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hogy egymás utáni mysql_query-ket hajtottam végre, az a kódban meg elég csúful mutat, sokkal szebb, ha konkatenálom egy sztringbe a lekérdezéseket, majd egymás után végrehajtom MySQLi-függvényekkel, ahogy írtam.
Nem tudom, mitől szebb. Ha arra van szükséged, hogy 2 query-t lefuttass egymás után, akkor azt le kell futtatni egymás után, miért csúnya ez?Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő
Annak idején az első munkámat úgy kaptam meg, hogy lóf*szt se értettem az egészhez. Konkrétan javascript-et az első, beugró feladatomnál írtam először
.mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
A valóságban ennél sokkal fontosabb, hogy olyan megoldásokat alkalmazz, amelyek részedről igénylik a legkevesebb erőforrást. Senki sem fog fizetni azért, mert megspóroltál 0.3% processzoridőt, vagy hogy 0.2 másodperc helyett 0.13 alatt jön be a weboldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple asztali gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.