Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Netfone
- iPhone topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hogy egymás utáni mysql_query-ket hajtottam végre, az a kódban meg elég csúful mutat, sokkal szebb, ha konkatenálom egy sztringbe a lekérdezéseket, majd egymás után végrehajtom MySQLi-függvényekkel, ahogy írtam.
Nem tudom, mitől szebb. Ha arra van szükséged, hogy 2 query-t lefuttass egymás után, akkor azt le kell futtatni egymás után, miért csúnya ez?Meg egyébként még nem dolgozom komoly cégnél, mint honlapszerkesztő
Annak idején az első munkámat úgy kaptam meg, hogy lóf*szt se értettem az egészhez. Konkrétan javascript-et az első, beugró feladatomnál írtam először
.mik azok a megoldások, amik a lehető legkisebb erőforrást igénylik, és a leggyorsabb megjelenítést eredményezik.
A valóságban ennél sokkal fontosabb, hogy olyan megoldásokat alkalmazz, amelyek részedről igénylik a legkevesebb erőforrást. Senki sem fog fizetni azért, mert megspóroltál 0.3% processzoridőt, vagy hogy 0.2 másodperc helyett 0.13 alatt jön be a weboldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tápos kibeszélő offtopik
- Jogász topik
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.