Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt beleolvashatsz, van pár bemutató oldal pdf-ben: [link]
Ami hátrány lehet, hogy a könyvet még a PHP5 megjelenése előtt adták ki. (2004. februárban, a PHP5 júliusban jött ki)
Ebből következően én a helyedben azt tenném (sőt, most ha már beszélünk róla, én is ezt fogom tenni
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.
Érdemes több könyvből is tanulni. Ha összerakod az abból szerzetteket + a php.net-en olvashatóakat, akkor szerintem már nagy meglepetések nem érhetnek.
Mostanában én is inkább azt csinálom, hogy több könyvet is kiveszek könyvtárból, így megúszom a könyv árát, ha esetleg nem túl jó, aztán ha nagyon megtetszik a könyv, akkor meg is veszem.Ja, egyébként remélem a HTML és a CSS alapjaival tisztában vagy, mert szerintem igazán csak azután érdemes webfejlesztésbe kezdeni. Ez gyorsan elsajátítható, hiszen viszonylag egyszerű nyelvekről van szó. A PHP már komolyabb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Metal topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.