- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Hát úgy könnyű ha értesz hozzá
Sokadik nap, hogy körbejárom a témát, fél nap alatt eljutottam oda, hogy feltettem mindent amit eddig még soha, és van egy ronda alap, layout.blade kezdőlappal, meg a @yield részek meghívják az adott aloldal tartalmát. Persze a html részt, ami tavaly valamikor készült el, szintén ilyen pár napig ráérek időben, azt nem találtam. Valószínűleg nem lesz meg, a betonstabil Linux szerveren volt fent egyedül...mentettem volna win10-re, most meglenne...
Holnap remélem lesz időm, jönnek az adatbázisok.
És ez így még mindig nagyon szellős, át kéne olvasni mindent ami eddig felmerült, kellene egy éles honlap, fel kéne másolni az egész mappát, majd rá kéne engedni a validitort, mit szól hozzá, csak úgy kíváncsiságból. Meg megérdeklődni Google haverunknál, mit szólnak hozzá a kereső robotok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest