- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
nevemfel #20540 üzenetére
A forrássztringeket kapom, nem én készítem, és van, ami idézőjellel jön, van, ami "-tal, változó, nincs rá hatásom. Sajnos kezelnem kell tudni minden helyzetet. És ezek szerint most rosszul kezelem.
Hát ne kerüljön bele eleve "-tal.
Akkor megpróbálkozom azzal, hogy htmlspecialchars_decode-dal rakom adatbázisba, így minden ugyanúgy fog bekerülni. És akkor ezeket adom a kliensnek htmlspecialchars használatával, a többi meg a böngésző dolga.@Mike: Ahogy utánaolvastam, pár kommentben láttam, hogy pár speciális karakterrel "rosszul bánik" a htmlentities, míg a htmlspecialchars szépen kezeli. Köszi azért, hogy bemásoltad.
Just ran into a problem due to using htmlentities rather than htmlspecialchars! If your site is UTF8 encoded, special symbols like ¡™£¢∞§¶ get turned into little black diamonds with question marks in them because htmlentities doesn't know how to handle them, but htmlspecialchars does.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest