- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
nevemfel #20540 üzenetére
A forrássztringeket kapom, nem én készítem, és van, ami idézőjellel jön, van, ami "-tal, változó, nincs rá hatásom. Sajnos kezelnem kell tudni minden helyzetet. És ezek szerint most rosszul kezelem.
Hát ne kerüljön bele eleve "-tal.
Akkor megpróbálkozom azzal, hogy htmlspecialchars_decode-dal rakom adatbázisba, így minden ugyanúgy fog bekerülni. És akkor ezeket adom a kliensnek htmlspecialchars használatával, a többi meg a böngésző dolga.@Mike: Ahogy utánaolvastam, pár kommentben láttam, hogy pár speciális karakterrel "rosszul bánik" a htmlentities, míg a htmlspecialchars szépen kezeli. Köszi azért, hogy bemásoltad.
Just ran into a problem due to using htmlentities rather than htmlspecialchars! If your site is UTF8 encoded, special symbols like ¡™£¢∞§¶ get turned into little black diamonds with question marks in them because htmlentities doesn't know how to handle them, but htmlspecialchars does.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen notebookot vegyek?
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged