Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Novemberi techmontázs
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Maximalisans egyetertek. En is nezegettem korabban a BBCode-ot, de egyszeruen nem ertettem mi ertelme van ennek. Nem sokkal bonyolultabb html tageket hasznalni, cserebe sokkal atlathatobb.
Vagy ha mar mindenkepp valami html-tol fuggetlen formazasi nyelvet akar az ember, akkor markdown. Annak is baromi egyszeru a szintaktikaja es nagyon lightweight (nem veletlenul hasznalja a Reddit, SO, stb)
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Persze. Nem ignoráltam.
Pontosan ezt fogom megpróbálni. Amúgy jelenleg is használok saját css-t az editorhoz, bár egyelőre csak az editor alap betűtípusa miatt, hogy az legyen, ami majd a főoldalon is lesz a tartalomnak.BBCode: Amúgy sem tetszett soha és nem is tudom lehet-e pl. img-t align paraméterrel ellátni. De, ezek után nem is érdekel.
Azt kellene valami számomra is teljesen átlátható módon megoldani mondjuk HTML tagokból minden paraméter eltűnjön, kivéve a class="". A feladat adott, napokon belül lesz időm foglalkozni vele.

Köszi az eddigieket. Még jönnék vissza kérdéssel pár nap múlva és remélhetőleg mihamarabb a megoldással is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pontosan ezt fogom megpróbálni. Amúgy jelenleg is használok saját css-t az editorhoz, bár egyelőre csak az editor alap betűtípusa miatt, hogy az legyen, ami majd a főoldalon is lesz a tartalomnak.