Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Netfone
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hogy jön ide a kátyús út, meg megfelelő lengéscsillapító, amikor megfelelő paraméterezésről beszéltem, amivel korlátozni lehet az erőforrás-használatot?
Amúgy hiába "megfelelő" a lengéscsillapítód, ha belemész egy b@szomnagy kátyúba, akkor úgyis kőkeményen amortizálhatod a felnit/gumiabroncsot/futóművet/stb., szóval tök mindegy, úgyhogy a példa elég fura.
De értem, miről beszélsz.
Amúgy igen, a JVM jó barátságban van a memóriával, de 600 MB-on nem tudom, miért vagy kiakadva, manapság pár videóval egy Chrome is simán meg tud zabálni annyit.
Mindegy, mindenki olyan IDE-t használ, amilyet akar, meg amiatt nyavalyog, ami miatt akar, de azért vicces, amikor esetleges user errorok miatt is lefostalicskáznak páran egy amúgy igen népszerű és hatékony munkát elősegítő alkalmazást.
=====
(#14467) mobal :
Őőőő, azt ugye vágod, hogy van a Macintosh, mint márka (amit Macnek szoktak rövidíteni), amibe például beletartoznak a személyi számítógépek (vágod, PC), meg van a Mac OS, ami nem túl meglepő módon ennél kicsit már szűkebb kategória, magára az Apple operációs rendszerére vonatkozik... Tényleg ki kell hangsúlyozni, hogy a számítógépről beszéltünk egészen idáig, ami mondjuk fél milkába kerül? Alapesetben pedig ezen Mac OS van, nem túl meglepő módon, és mint Trisztán screenshotjaiból kiderült, ő sem változtatott ezen, érthető módon. Itt pedig eleve rosszul használtad a "PC" fogalmát, mintha mondjuk a Trisztán által használt Mac-gép (még mindig nem csak az OS) nem személyi számítógép (PC) lenne.
Lehet, hogy újdonság, de a PC nem csak olyan számítógép lehet, amin Windows van. 
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Érdekes, de nekem ~ 150 körül van egy kiborított projekt PHPStorm-ban. Szerintem felesleges ezen vitázni. Ha annyira akarod összedobhatod a projektet Visual Studioban is!
Sk8terPeter: "vettél fél milkáért egy Macet, mert az menő, és azóta folyamatosan szenvedsz vele."
mobal,
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , 13100F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy hiába "megfelelő" a lengéscsillapítód, ha belemész egy b@szomnagy kátyúba, akkor úgyis kőkeményen amortizálhatod a felnit/gumiabroncsot/futóművet/stb., szóval tök mindegy, úgyhogy a példa elég fura.
De értem, miről beszélsz.