Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
modder
üzenetére
Jól értem, hogy nem akarod az egész adatbázist közösen használni, csak a user managementet?
Nem teljesen. Lehet én fogalmazok rosszul.
Adott egy saját weboldal yii alapokon, szintén yii alapokon találtam egy extension-t, amivel shop-ot tudok készíteni. Viszont a shop-nak külön van egy user táblája erre a célra. Én a shop user táblája helyett a sajátomat akarom használni. Mind a 2 táblába nem akarok usereket felvenni.Viszont olyan megoldásra gondoltam, lehet hülyeség lenne, hogy a shop táblát lecserélem egy kapcsoló táblára, ahogy látom a kapcsolásokat, csak a shop user id részét használja.
Vagy ez így nagyon hülye megoldás lenne?

A mentés meg a törlés funkciókat felülírnám a sima User model adatival.mivel ha jól láttam a képről, a webshop user táblája össze van kötve a yii user táblájával
Nem, ott csak szemléltettem. A yii user a saját weblapom user táblája. A jobb oldali shopuser pedig a shop adatbázisa lenne.A shop táblája elég egyszerű. Nem egy túl bonyolult shop rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Halk irodai PC: i5-6500 / 16GB DDR4 / 500GB Samsung NVMe SSD / Silencio 452
- Sivga Phoenix
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest