Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
modder
üzenetére
Jól értem, hogy nem akarod az egész adatbázist közösen használni, csak a user managementet?
Nem teljesen. Lehet én fogalmazok rosszul.
Adott egy saját weboldal yii alapokon, szintén yii alapokon találtam egy extension-t, amivel shop-ot tudok készíteni. Viszont a shop-nak külön van egy user táblája erre a célra. Én a shop user táblája helyett a sajátomat akarom használni. Mind a 2 táblába nem akarok usereket felvenni.Viszont olyan megoldásra gondoltam, lehet hülyeség lenne, hogy a shop táblát lecserélem egy kapcsoló táblára, ahogy látom a kapcsolásokat, csak a shop user id részét használja.
Vagy ez így nagyon hülye megoldás lenne?

A mentés meg a törlés funkciókat felülírnám a sima User model adatival.mivel ha jól láttam a képről, a webshop user táblája össze van kötve a yii user táblájával
Nem, ott csak szemléltettem. A yii user a saját weblapom user táblája. A jobb oldali shopuser pedig a shop adatbázisa lenne.A shop táblája elég egyszerű. Nem egy túl bonyolult shop rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest