- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Felettem kolléga már írt egyet, de hozzáteszem a magamét: sok formátumban (kiragadott példa: jpeg) van megjegyzés mező, ahová azt írsz, amit akarsz. Akár php kódot is. És akkor képzeld el, ha ezt .php kiterjesztéssel mented a feltöltött fileok (általában nyilvánosan elérhető) mappájába.
Én valami autogenerált értéket szoktam névként használni (például a hozzá kapcsolódó tábla primary key-ét).
-
fordfairlane
veterán
Ha a user bármilyen nevet adhat a feltöltendő filenak akkor az lehet potenciális biztonsági rés?
Lehet, mivel a filekezelő függvények nem szimpla fájlnévként értelmezik a fájlnév paramétert, így pl. komplett elérési utat is lehet megadni. A fájlnévben vezérlőkarakterek is lehetnek, amik szegmentálják a nevet. Ilyen pl. a \ vagy unixon a /.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest