Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, és még annyit hozzátennék, hogy ha nem akar egy gány fájlba írós megoldást választani, aminek eredményeként az adatok jóval nehezebben kezelhetőek, ergo a szavazás aktuális állása jóval nehezebben követhető, akkor elengedhetetlen egy tök ingyenesen elérhető és könnyen kezelhető adatbázis (MySQL).
Vagy legalább ha MySQL-szerver fenntartására nincs mód, akkor már SQLite, vagy hasonló.
Mondjuk ha már webes felületen szavaznak, akkor miért is ne lehetne mód telepíteni egy MySQL-szervert...Szerk.: meg szerintem vagy keressen egy normális scriptet, vagy annál még az online, ingyenesen megtehető szavazások is jobbak.
Pl. most ezt találtam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. most ezt találtam: