- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolty28
tag
válasz
Sk8erPeter #9525 üzenetére
Üdv!
Remélem egyre gondolunk, konvertálás dologban.
Én azt próbáltam meg eddig, hogy megnyitottam ezt a php fájlt a Notepad++-al, aminek az Encoding menüpontjára kattintva a lenyíló menüben alapból: "Encode in Ansi" volt bejelölve.
Ha kiválasztom a "Convert ot UTF-8"-at és lementem majd feltöltöm a tárhelyre és megnyitom a böngészőben akkor hibaüzit kapok: "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at home/noname/public_html/contact.php:1) in home/noname/public_html/contact.php on line 2" "Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at"
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest