- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Igazából szerintem egyikünk számára sem volt egyértelmű először, hogy mit is szeretnél, így mindketten félreértettük.
Most megint elolvastam, amiket írtál, és szerintem Te tényleg valami olyasmit szeretnél, mint ami a blogokon van: ömlesztve az összes cikk, de ha a címére kattintasz, akkor ugyanaz a cikk megjelenik egy külön oldalon, ergo külön URL-lel, esetleg bővebb tartalommal is.Pl. erről egy egyetemi tanárunk blogja jut eszembe, WordPress-es blogja van, és külön oldalon is megtekinthetők az itt ömlesztve, igaz, pagerrel látható cikkek.
Valami ilyesmit akarsz, nem?
Csak mert akkor a korábbi AJAX-ozás nem is feltétlenül kellene, sőt, az már inkább advanced dolog.
Szerintem amennyiben tök egyszerű struktúrájú oldalad van, hagyományos módon kellene felépítened az oldaladat, hagyományos módon beinclude-olni mindenhova azt a fájlt, ami tartalmazza a fejlécet, menüt, aztán alulra meg a láblécet, ahogy mindenki kábé el szokta kezdeni a honlapszerkesztést. Már ha nem akarod most bonyolítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest